Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose Triobike Mono Lastesykkel - 250w Brose

Triobike Mono

Varenr:105108
 • Sitteplass til opptil 2 barn!
 • 501Wh batteri
 • Lasteevne på opptil 240kg
 • Punkteringsfrie dekk
79 990,-
-+
1 på nettlager
Vis beholdning i butikk
1 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

Triobike mono er en av verdens letteste trehjulede lastesykler. Aluminiumsrammen og plastputen veier kun 43 kg. Poden er laget i ett sømløst stykke for å være tøff og sikker, og alle materialer er fri for tungmetaller og skadelige kjemikalier. Triobike mono er det tryggeste, enkleste og mest stilige alternativet til å kjøpe bil.

OBS! Denne modellen er HVIT med SORT kalesje og sandfargede seter

 

Denne pakken levers med sete og kalesje for to barn - Verdi kr 9500,-!

 

Sikkerhet er viktig!
Triobike setter sikkerhet og kjøreglede i høysete, og det er grunnen til at de ble verdens første lastesykkelselskap som ble sikkerhetstestet av det danske forbrukertilsynet i 2004. De var også de første i verden som introduserte 5-punkts sikkerhetsbelter. En intensiv kvalitetskontroll er standard på alle deres lastesykler utføres for å sikre at lastesykkelen din er satt sammen til perfeksjon.

 
Den unike monoboksen
Det er få steder tryggere enn i det komfortable setet til Triobike mono-boksen. Vi var pionerer med en unik formingsteknikk for å lage dette i ett sømløst stykke som er ekstremt tøft. Den utvendige huden, laget av ABS vakuumformet plast med avrundede kanter, er den både slitesterk og støtbestandig. Skallet er fylt med PU-skum og skaper en sterk, men lett "sandwich"-konstruksjon for maksimal passasjerbeskyttelse. Boksen krever ikke noe vedlikehold i det hele tatt, og fargen blekner ikke, den er laget for å fungere i all slags vær og tåle et veldig bredt temperaturområde. Boksen er enkel å rengjøre og har selvdrenering. Med en innvendig bredde på 72 cm er det den mest romslige og komfortable boksen på markedet. Sikkerhet og komfort har aldri matchet så perfekt!

 

Unngå å bli svett
Våre e-power elektriske motorsystemer lar deg klatre bakker og ta lange turer med poden fullastet. Den kraftige Brose Drive S mellomdrevne motoren, med et dreiemoment på 90 Nm, gjør alt arbeidet for deg i fullstendig stillhet. Det stilige displayet hjelper deg med å holde styr på batterinivå, avstand og hastighet og du kan velge nøyaktig hvor mye hjelp du ønsker fra motoren. Alle e-systemer levert av Triobike overholder EN 15194-standarden.

 

Brems som en F1-bil
Triobike mono er utstyrt med hydrauliske skivebremser, den beste tilgjengelige teknologien som er direkte arvet fra bilindustrien. Selv ved høye hastigheter og med fullastet pod, vil et lite klemme på bremsespakene få deg til å stoppe på kort avstand. Triobike boxter er også utstyrt med en parkeringslås. Du kan enkelt aktivere P-låsen med én hånd, slik at du kan laste eller losse på en trygg og avslappet måte.

 

Stabil og morsom
På Triobike mono er forhjulene litt tilbøyelige for å forbedre håndteringen og stabiliteten til sykkelen under turen. Videre er trehjulingene våre designet for å lene seg mot innsiden når de svinger. Denne funksjonen gir ikke bare en jevn og komfortabel kjøreopplevelse, det å ha rytterens masse lene seg til samme side som svingen øker også stabiliteten og kjørekomforten. Nå er det bare å nyte turen!

 

La det bli lys
På Triobike mono er front- og baklyktene dine integrert og en del av standardutstyret. De integrerte lysene er koblet til motorens batteri, så det er ingen problemer med batteribytte. Med et lett trykk på displayet kan du slå lysene av og på. Det er også mulighet for å slå av og på lysene automatisk i forhold til lyset rundt deg – da kan du kun fokusere på sykkeleventyrene dine!

 

Hetten
Vi har sørget for at Triobike mono-hetten vil holde vann ute, ikke ta fyr og aldri falme, takket være en spesiell løsningsfarget sunacryl akrylfiber som er vannbestandig, branntestet og 100 % UV-stabil. Hetten har et vindu bak, slik at du kan holde øye med barna mens de nyter utsikten (en dobbel glidelås lar deg også enkelt åpne bakvinduet). Hver hette er håndsydd av dyktige håndverkere.

 

Setet
Barnas sikkerhet og komfort står øverst på listen vår. Triobike mono sete er ergonomisk designet for å være komfortabelt og fri for skadelige kjemikalier, PVC eller tungmetaller. Våre nøye utvalgte materialer sørger også for at iskrem, ketchup og sjokolade ikke passer – det er enkelt å tørke rent. Setet slås sammen for å skape plass når det trengs. I tillegg ser den flott ut siden den er produsert i samme møbelfabrikk som gjør Arne Jacobsens ikoniske 'Svane' og 'Egg' stoler.

 

Teknisk informasjon:

 • 250W Brose krankmotor med hele 90Nm
 • 501 Wh batteri - Opptil 140km rekkevidde
 • Tektro hydrauliske skivebremser
 • Aluminiumsramme
 • Shimano Nexus 5 gir
 • Lasteevne 140 kg i boks / 240 kg totalt
 • Lys inkludert
 • Schwalbe Marathon plus punkteringsbeskyttede dekk
 • 232cm lang
 • 93cm bred
 • 43kg egenvekt