Loading image...

Elsykkel

Elsykler, eller elektriske sykler, har revolusjonert måten vi tenker på sykling, spesielt for de som ønsker å nyte friluftslivet uten de store fysiske anstrengelsene. I vårt sortiment av elsykler finner du blant annet flere testvinnere, Norges mest solgte el-sykkelmerke Momas, Avelo og nyheten Fosna. Du får også gratis frakt på alle elsykler!

Populært nå

Produkter:45

Elsykkel

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

               Pris

               7990
               64990
               7990
               64990

               Rekkevidde (km)

               0
               320
               0
               320

               Dreiemoment (Nm)

               0
               115
               0
               115
               Produkter:45

               Elsykkel – det perfekte valget for den moderne syklisten

               Hos Kajakk og Fritid forstår vi at våre kunder ser etter noe som gir dem mulighet til å både holde seg aktive og komme seg raskt frem. Enten du er på jakt etter en enkel måte å komme deg rundt i byen, eller ønsker å utforske naturen på en ny måte, vil en elsykkel være det perfekte valget for deg. Elsykler representerer en fantastisk mulighet for alle som ønsker å forlenge sin aktive livsstil på en komfortabel og praktisk måte. 

                

               Hva er en elsykkel?

               En elsykkel er helt enkelt en sykkel med en innebygd elektrisk motor. Denne gir en assistert kraft, alt etter hvor mye hjelp du vil ha. Dette betyr at du kan sykle lengre og raskere enn du kan med en vanlig sykkel, samtidig som du bruker mindre energi. Med andre ord er det mulig å nyte sykkelturen uansett fysisk form. Dette er spesielt nyttig i ujevnt terreng, hvor ekstra drahjelp hjelp kan være nettopp det du trenger. 

                

               Hvorfor bør du velge en elsykkel?

               Det er mange grunner til å velge en elsykkel. For det første er det en miljøvennlig måte å komme seg rundt på. Du slipper utslipp fra en bil og kan enkelt navigere deg rundt i trafikken. For det andre er det en kostnadseffektiv måte å pendle på. Du trenger ikke å betale for parkering, bompenger eller drivstoff. I tillegg er elsykler enkle å vedlikeholde og har vanligvis lengre levetid enn vanlige sykler.

                

               Hvem passer elektrisk sykkel for?

               En elsykkel er ideell for de som ønsker å pendle til jobb eller skole uten å anstrenge seg for mye, eller for de som ønsker å sykle lengre turer uten å bli altfor utmattet. Elsykler tilbyr den perfekte balansen mellom fysisk aktivitet og komfort, og gjør dem til det åpenbare valget for lengre turer eller krevende bakker. 

                

               Hvilken elsykkel passer best for deg?

               Det finnes en rekke forskjellige elsykler på markedet, og det kan være vanskelig å velge elsykkelen som passer best for deg. Det viktigste å vurdere er hva du ønsker å bruke sykkelen til. For å velge riktig modell, tenk først på hvor og hvordan du planlegger å bruke sykkelen. 

                

               Skal du bruke sykkelen til bypendling?

               Velg en modell med kraftig motor, et stort batteri og god komfort for turer i byen. Batteriets kapasitet vil avgjøre hvor langt du kan sykle på en enkel lading. En kraftig motor vil påvirke hvor mye assistanse du får når du tråkker. Det gir også en mer jevn sykkelopplevelse, og gjør det lettere å takle motvind og bakker. 

                

               Skal du bruke elsykkelen til å utforske naturen?

               Se etter sykler med med støtdempere og en solid ramme. En aluminiumsramme er lettere og mer holdbar enn en stålramme, men vil også være dyrere. En fjæringsramme vil gi bedre komfort på ujevne veier og terreng, men vil også være tyngre. 

                

               En lettere modell vil være enklere å håndtere, spesielt hvis du planlegger å kombinere sykling med offentlig transport, eller trenger å bære sykkelen over hindringer i skogen. 

                

               Dekk og bremser

               Sørg også for at hjulene på elsykkelen din passer for varierende terreng, og kan håndtere alt fra skog og fjell til kystveier. Et godt dekk vil gi god kontakt med underlaget og gi bedre grep på våte og glatte veier. Bremser er også viktig, og det finnes to hovedtyper av bremsesystemer på elsykler: hydrauliske skivebremser og V-bremser.

                

               Hydrauliske skivebremser gir bedre bremsekraft, men er dyrere og tyngre enn V-bremser. V-bremser er enklere å vedlikeholde, men gir ikke like god bremsekraft som hydrauliske skivebremser.

                

               Velg riktig størrelse på sykkelen

               Riktig størrelse på elsykkelen er avgjørende for å få en behagelig og effektiv sykkelopplevelse. Det er flere faktorer som spiller inn på hvilken størrelse du bør velge, inkludert din høyde og benlengde. 

                

               Vi har en størrelsesvelger på hver produktside som hjelper deg med å velge riktig sykkel. Du er selvsagt også hjertelig velkommen innom en av våre butikker for å prøve deg frem. 

                

               Teknologi i hver elsykkel

               Alle våre elsykler kommer med et intuitivt display som viser informasjon som batteristatus, hastighet og kjøremodus. Dette gjør det enkelt å holde oversikt, for du vet alltid hvor langt du kan sykle før det er tid for lading. Du kan også justere nivået av assistanse fra motoren etter behov, slik at sykkelen oppfører seg slik du vil til forskjellige terrenger og personlige preferanser. 

                

               Elsykler for norske forhold

               I Norge møter man ofte utfordrende værforhold som krever mer av både utstyr og brukere. Kajakk og Fritid har derfor sørget for at våre elsykler er spesielt designet for å tåle kalde, våte og uforutsigbare værforhold som ofte karakteriserer klimaet vi lever i. Det sikrer lengre levetid, tryggere ferdsel og en mer forutsigbar hverdag for deg som bruker elsykkelen. 

                

               Husk også at riktig bruk og vedlikehold av elsykkelen er med på å holde den i god stand. 

                

               Sikkerhet og lover rundt elsykler

               I Norge er elsykler definert som vanlige sykler med en hjelpemotor som gir assistert pedalering. Det betyr at du ikke trenger å ha førerkort eller registrere sykkelen. Du må imidlertid følge vanlige trafikkregler og holde deg under promillegrensen på 0,2. Barn under 15 år er pålagt å bruke hjelm.

               Finn en sykkel som er enkel å bruke

               Hos Kajakk og Fritid finner du modeller med lavt innsteg. Dette gjør det mye enklere å komme seg av og på elsykkelen. Dette er til stor hjelp for de som måtte ha begrenset mobilitet, eller bare ønsker en enklere tilgang til sykkelen i hverdagen. 


               Besøk Kajakk og Fritid i dag for å finne din nye elsykkel, og gjør deg klar til å skape minner på sykkelsetet. La oss hjelpe deg med å finne mosjon i hverdagen og gjøre verden litt mindre!