Betalingsmetoder

Klarna

Kjøp nå, betal senere med Klarna

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.

 

Det er trygt, enkelt og smoooth

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid, eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt, og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

 

Del opp.

Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Mer informasjon finner du her.

 

Kjøp nå. Betal senere

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 30 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her.

 

Betal nå. Raskt. Enkelt. Trygt

Handle dine favoritter og betal raskt og trygt med et debet- eller kredittkort. Som Klarna-kunde lagres dine foretrukne betalings- og faktureringsopplysninger, så de ligger klare neste gang du handler. Det er raskt, enkelt og trygt. Og du har full kontroll.

 

Hvordan betale med Klarna
  • Legg varene i handlekurven og fortsett til utsjekk
  • Velg Klarna ved utsjekk og velg hvordan du ønsker å betale for varen(e)
  • Ha kontroll over dine bestillinger og betalinger i Klarna-appen
Det er du som shopper, så du velger hvordan du vil betale.

 

Shopping blir smoooth med Klarna-appen

Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også påminnelser når det er på tide å betale et kjøp - og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7.

 

Sikker betaling

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

 

Personvernerklæring

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

 
Ofte stilte spørsmål

Ser du ikke spørsmålet ditt her? Sjekk ut Klarnas komplette FAQ-side. Du kan nå Klarna når som helst på https://www.klarna.com/no/kundeservice/ eller ved å laste ned Klarna-appen.

Hva er en Klarna faktura?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 30 dager fra varene sendes til deg. All informasjon du trenger for å betale finner du på fakturaen.

 

Om Klarna

Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.

Med mer enn 5 000 medarbeidere i hele 45 markeder, er Klarna løsningen for over 147 millioner kunder og 400 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

Klarna Norge

 

Vipps

Hos oss kan du betale raskt og enkelt med Vipps.
Følg instruksene på vipps-appen for å gjennomføre kjøpet. 

Les mer og se vilkår på Vipps sine nettsider

image9f9c.png