Packraft

Packraft hos Kajakk og Fritid

Opplev naturen på en ny og fleksibel måte med packraft hos Kajakk og Fritid. En packraft er en lett, oppblåsbar kajakk som du enkelt kan pakke ned i sekken. Packraft er perfekt for både nybegynnere og erfarne eventyrere. Våre packrafts er ideelle for padling i elver, innsjøer og på havet.

Produkter:2

Allsidig og pålitelig packrafts

Packraftene våre SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft og SurPlus Cherokee Whitewater Packraft er designet for å tåle røffe forhold. Med sin slitesterke konstruksjon lar packraften deg oppleve selv de mest utfordrende farvannene. 

 

Packraftene er robuste, stabile og gir deg tryggheten du trenger på vannet. Med høy kvalitet i alle ledd- fra sømmer til materiale, kan du være trygg på at en packraft fra Kajakk og Fritid vil få deg frem din du skal. 

 

Ta med deg packraften i sekken

Den store fordelen med en packraft er at den har lav vekt og har en kompakt størrelse når den er pakket sammen. Våre packrafts veier ikke mer enn 5 kg, og enkelt pakkes ned i sekken. Dette gjør det enkelt å ta med packraft enten du skal på en lengre tur i skog og mark eller bare ønsker en rask padletur i nærområdet.

 

Det gjør også at du kan planlegge dine turer på en helt ny måte. Vil du utforske to forskjellige vann på samme turen, kan du enkelt og greit pakke packraften sammen, og gå på beina mellom de. Dette gir deg friheten til å kombinere padling med fotturer, og utforske områder som ellers ville være utilgjengelige. Packraft fra Kajakk og Fritid betyr kvalitet og komfort for pengene

Vi tilbyr kun packrafts av høy kvalitet og høy slitestyrke som gir god verdi for pengene. Produktene våre er laget med slitesterke materialer som sikrer god levetid. Modellene er også designet med tanke på komfort, slik at du kan sitte i din nye packraft i lange dager på vannet uten problemer. 

 

Vi har også flere guider for å hjelpe deg i gang med padlingen

 

Packraftens historie

Packraftens historie begynner i midten av 1900-tallet, hvor friluftsentusiaster i Alaska som ønsket en lett og bærbar båt for å utforske øde elver og innsjøer. Packraftene var enkle, men funksjonelle, og gjorde det mulig å krysse vanskelig terreng og vannveier på en effektiv måte. 

 

Gjennom årene har packraftene gjennomgått betydelige forbedringer. Dagens packrafts er laget av slitesterke og lette materialer som gir bedre ytelse og komfort. Denne utviklingen har gjort packrafting til en populær aktivitet blant friluftsentusiaster over hele verden. 

 

Opplev frihet hos Kajakk og Fritid med en packraft

Med en packraft fra Kajakk og Fritid kan du oppdage skjulte perler og nye steder på en unik måte. Spenning i elven eller ro i naturens stillhet? Vi har utstyret som hjelper deg med å realisere drømmene dine på vannet. 

 

Vi står alltid klare til å hjelpe deg med alt du lurer på. Trenger du råd og veiledning er det bare å ta kontakt, eller stikke innom en av våre butikker. Da er vi sikre på at du får mest mulig ut av ditt packraft-eventyr.