Elsykkel i Drammen

Velkommen til Kajakk og Fritid, din ekspert på elsykler i Drammen. Her finner du elektriske sykler i høy kvalitet og til alle behov. For oss handler det om å gi deg muligheten til å utforske alt det Drammen har å by på, både i sentrum og i områdene rundt - og det på en behagelig og effektiv måte. 

 

Vår butikk i Drammen

Butikken ligger sentralt plassert, på Nedre Eikervei 12, 3045 Drammen. Våre dyktige butikkmedarbeidere står klare til å gi deg den hjelpen du trenger for en sikker og trygg handel. Butikken vår i Drammen har eget testsenter for elsykler. Her kan du prøve syklene før du kjøper, og finne den som passer best for dine behov. 

 

Kajakk og Fritid - Drammen

Butikken ligger sentralt og praktisk plassert, i Nedre Eikervei 12. Velkommen! 

 

De beste elsyklene i Drammen

Vi forstår at en elsykkel skal være mer enn bare et transportmiddel – den skal være din følgesvenn på små og store eventyr. Samtidig skal den kombinere høy kvalitet og mye verdi for pengene. Med våre elsykler kan du enkelt holde deg aktiv, utforske byen og naturen, samt nyte en behagelig og miljøvennlig transportløsning. 



Fordeler ved å besøke elsykkelbutikken vår i Drammen

Når du besøker Kajakk og Fritid i Drammen, får du muligheten til å oppleve våre elsykler på nært hold. Her er noen av fordelene ved å ta turen innom:

 

Prøvekjøring av elsykler i Drammen

I vårt testsenter kan du prøve alle våre elsykkelmodeller, slik at du kan finne den som passer best for deg. Å kjenne på komforten, stabiliteten og kraften i de ulike modellene gir deg et bedre grunnlag for å gjøre det riktige valget.

 

Vi har også en fin guide til hvordan du skal velge riktig elsykkel som du kan lese for å bli litt klokere før du tar valget ditt.  

 

Eksperthjelp fra våre ansatte

Vi har bransjeledende kompetanse innen elsykler, og er alltid klare til å hjelpe deg. Vi svarer på spørsmål og veileder deg gjennom hele kjøpsprosessen. Vi forstår at tekniske spesifikasjoner kan være overveldende, så vi forklarer alt på en enkel og forståelig måte. 

 

I tillegg sørger vi for at din splitter nye elektriske sykkel er korrekt montert og klar til bruk når du sykler ut av butikken. 

 

Service og verksted for elsykkel i Drammen

Vårt verksted i Drammen tilbyr service, reparasjoner og vedlikehold av elsykkelen din. Vi er her for å hjelpe deg med å holde elsykkelen din i topp stand, enten det gjelder en enkel justering eller en mer omfattende reparasjon. For å sikre at du får rask og effektiv service, må alle timer bookes i forveien.

 

Alt blir nærmere med elsykkel

Drammen er en by full av liv og muligheter, og en elsykkel fra Kajakk og Fritid kan gjøre hverdagen din mye enklere. Enten du pendler til jobben, utforsker friluftsområdene eller nyter en sykkeltur langs Drammenselva, er elsykkel det perfekte valget. 

 

Du kan enkelt navigere gjennom trafikken i Drammen og komme deg raskt frem. Du slipper å bekymre deg for parkeringsplasser eller køer, og kan i stedet nyte en frisk start på dagen. 

 

Drammens natur og utforskning av den

For de som elsker naturen, byr kombinasjonen av Drammen og en elsykkel på utallige muligheter. Ta en tur opp til Spiralen og nyt den fantastiske utsikten over byen, eller sykle langs elven med vinden i ryggen. Med en elsykkel blir selv bratte bakker en lek, og du kan fokusere på å nyte turen. 

 

Våre elsykler i Drammen

Momas er et merke utviklet av Kajakk og Fritid i samarbeid med E-Wheels. Elsyklene er nøye designet og testet for å møte de unike utfordringene i norske forhold, også i områder som Drammen. Med driftssikker motor og Samsung batteri, gir Momas elsykler pålitelig ytelse, uansett om du sykler langs Drammenselva eller takler de bratte bakkene opp til Spiralen. 

 

Momas elsykler er satt sammen av kjente deler fra anerkjente produsenter som Shimano. Dette sikrer høy kvalitet og lang levetid. Produksjonen skjer på en av verdens største og mest anerkjente sykkel- og elsykkelfabrikker, noe som gir oss muligheten til å tilby toppmoderne elsykler direkte fra fabrikk til kunde, uten fordyrende mellomledd.

 

Denne direkte distribusjonsmodellen betyr at vi kan tilby konkurransedyktige priser på våre elsykler. Når du sammenligner våre elsykler med andre sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, vil du ofte finne at prisene våre er betydelig lavere. Dette gjør Momas elsykler til et økonomisk og smart valg for beboere i Drammen som ønsker høy kvalitet til en rimelig pris.

 

Gratis frakt og levering over hele landet

Alle våre elsykler leveres med gratis frakt, uansett hvor i Norge du bor. Vi samarbeider med Posten/Bring for å sikre en rask og trygg levering. Bestiller du elsykkel på nett, kan du være trygg på at den blir levert direkte til din dør, klar til bruk.


For flere tips og mer informasjon om elsykler, sjekk ut alle våre guider til elsykkel.