Elsykkel i Bodø

Vi sender el-sykler til Bodø helt kostnadsfritt!

Momas er et merke som Kajakk og Fritid AS har utviklet i samarbeid med E-Wheels Norge AS. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, spesiallaget for norske forhold og er satt sammen av kjente deler fra blant annet Shimano. Syklene leveres med driftssikker motor og Samsung batteri. Dette er el-sykler som er perfekte for Bodø.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, og du vil se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

Reparasjon av el-sykkel

Som kunde av oss vil vi alltid etterstrebe å hjelpe deg med å løse problemer som måtte oppstå. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til oss på chat eller hjelp@kajakk-fritid.no. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

El-sykkel butikk

Vi jobber med å komme oss over hele landet, men ikke kommet oss fysisk til Bodø helt ennå. Vi har dog gode sendingsmuligheter og sender over hele landet med gratis frakt.

Dersom du synes det er vanskelig å velge el-sykkel har vi opprettet en guide som hjelper deg i kjøpsprosessen.

Velkommen til en sikker og trygg el-sykkel handel hos oss!