Loading image...

Elsykkel

I vårt sortiment finner du blant annet flere testvinnere, Norges mest solgte sykkelmerke Momas, Avelo og nyheten Fosna. Hos oss får du gratis frakt på alle el-sykler!

Populært nå

Elsykkel

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

             Pris

             9990
             80990
             9990
             80990

             Rekkevidde (km)

             0
             180
             0
             180

             Dreiemoment (Nm)

             0
             115
             0
             115
             Produkter:47

             Elsykkel – det perfekte valget for den moderne syklisten. Enten du er på jakt etter en enkel måte å komme deg rundt i byen eller ønsker å utforske naturen på en ny måte, så vil en elsykkel være det perfekte valget for deg.

             Hva er en elsykkel?
             En elsykkel, også kjent som en elektrisk sykkel, er en sykkel med en innebygd elektrisk motor som gir en assistert pedalering. Dette betyr at du kan sykle lengre og raskere enn du ville kunne med en vanlig sykkel, samtidig som du bruker mindre energi. En elsykkel er ideell for de som ønsker å pendle til jobb eller skole uten å anstrenge seg for mye, eller for de som ønsker å sykle lengre turer uten å bli altfor utmattet.

             Hvorfor skal du velge en elsykkel?
             Det er mange grunner til å velge en elsykkel. For det første er det en miljøvennlig måte å komme seg rundt på. Du slipper utslipp fra en bil og kan enkelt navigere deg rundt i trafikken. For det andre er det en kostnadseffektiv måte å pendle på. Du trenger ikke å betale for parkering, bompenger eller drivstoff. I tillegg er elsykler enkle å vedlikeholde og har vanligvis lengre levetid enn vanlige sykler.

             Hvilken elsykkel passer best for deg?
             Det finnes en rekke forskjellige elsykler på markedet, og det kan være vanskelig å velge den som passer best for deg. Det viktigste å vurdere er hva du ønsker å bruke sykkelen til. Hvis du planlegger å bruke den til daglig pendling, bør du velge en elsykkel med en kraftig motor og et stort batteri. Hvis du ønsker å utforske terreng og fjell, bør du velge en elsykkel med støtdempere og en solid ramme.

             Hvordan velge riktig størrelse på elsykkel?
             Det er viktig å velge riktig størrelse på elsykkelen for å få en behagelig og effektiv sykkelopplevelse. Det er flere faktorer som spiller inn på hvilken størrelse du bør velge, inkludert din høyde og benlengde. Vi har en størrelsesvelger på hver produktside som hjelper deg med dette valget. Du er også hjertelig velkommen innom en av våre butikker for å prøve deg frem.

             Hva med lovgivningen rundt elsykler?
             I Norge er elsykler definert som vanlige sykler med en hjelpemotor som gir assistert pedalering. Det betyr at du ikke trenger å ha førerkort eller registrere sykkelen. Du må imidlertid bruke hjelm og følge vanlige trafikkregler.

             Valg av batteri og motor
             Når du skal velge elsykkel er det viktig å se på både batteri og motor. Batteriets kapasitet vil påvirke hvor langt du kan sykle på en ladning, mens motorens kraft vil påvirke hvor mye assistanse du får når du tråkker. En kraftig motor vil gi en mer jevn sykkelopplevelse, og gjøre det lettere å takle motvind og bakker. Batteriets kapasitet vil avgjøre hvor langt du kan sykle på en lading, og er derfor viktig å vurdere hvis du planlegger å sykle lengre turer.

             Valg av dekk og bremser
             Valg av dekk og bremser er også viktig når du skal velge elsykkel. Et godt dekk vil gi god kontakt med underlaget og gi bedre grep på våte og glatte veier. Bremser er også viktig, og det finnes to hovedtyper av bremsesystemer på elsykler: hydrauliske skivebremser og V-bremser. Hydrauliske skivebremser gir bedre bremsekraft, men er dyrere og tyngre enn V-bremser. V-bremser er enklere å vedlikeholde, men gir ikke like god bremsekraft som hydrauliske skivebremser.

             Valg av ramme og utstyr
             Valg av ramme og utstyr vil også påvirke sykkelopplevelsen din. En aluminiumsramme er lettere og mer holdbar enn en stålramme, men vil også være dyrere. En fjæringsramme vil gi bedre komfort på ujevne veier og terreng, men vil også være tyngre. Utstyr som skjermer, lys og bagasjebrett vil også påvirke bruksområdet til sykkelen din.