Felleski R-Skin Premium IFP 18/19

Felleski R-Skin Premium IFP 18/19

Varenr:104221
7 800,-
1 på nettlager
Vis beholdning i butikk
1 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
UTGÅENDE MODELL!
ALT SKAL UT TIL EKSTREME PRISER, GJØR ET SUPERKUPP NÅ!

Testvinner Dagbladet november 2018! 

Rossignol har markedets beste felleski. De har gjentatte ganger vunnet tester og kom seirende ut av TV2 sin omfattende test av felleski vinteren 16/17 og 18/19. 
Se testen her: https://www.tv2.no/underholdning/10249458/  

Rossignol R-Skin premium er den nye toppmodellen og kanskje den raskeste felleskien du finner på markedet. Skien har en helt ny spennkonstruksjon som gjør den enda lettere å føre. Carbon i bakstykke og tupp gir en økt stabilitet og fremføring av skien. Fellen er laget av 100 % mohair og gir en perfekt kombinasjon av godt feste og god glid. Her kan du ta med skien direkte fra boden uten å kvie deg for smørevansker.  

Vi anbefaler å velge felleski som er 20-30 cm høyere enn deg selv. En lengre ski gir bedre glid, mens en kortere ski gir bedre kontroll. Velg ut ifra dine behov og ferdigheter!

For å tilpasse dine ski ønsker vi at du legger inn følgende info i kommentarfeltet i handlekurven:
- Høyde, vekt
- Føre: Kald, allround, våt
- Teknikk: Dårlig, middels, god, meget god

Vi anbefaler å bestille "klargjøring/prepp". Sålen blir da varmebehandlet og mettet med glider før bruk. Skien glir vesentlig bedre fra begynnelsen og du får en best mulig opplevelse. Ved kjøp av bindinger, monterer vi disse på for deg.  

Vi er din trygghet og din ekspert på felleski. Vi gir deg best priser, godt utvalg og god service. 
Alle skiene blir plukket ut og oppmålt av våre eksperter som har erfaring på høyt nasjonalt nivå. Hos oss kan du føle deg trygg på å gjøre din beste handel, vår ekspertise - din trygghet!

Konfigurer