0

Vi åpner butikk i Stavanger!

Vi er veldig stolte av å kunne informere alle våre kunder i Stavanger regionen at vi i løpet av sommeren 2022 åpner butikk på Forus i Stavanger!

Kajakk og Fritid har siden oppstarten i 2005 vokst hvert eneste år. Hele tiden har butikken vår i Drammen vært den eneste fysiske butikken. 

 

Nå tar vi steget og utvider med en butikk lokalisert på Forus i Stavanger. Her skal vi selge elsykler, SUP, kajakker og alle de andre produktene du finner i vår nettbutikk. Dette vil gjøre det mulig for alle i regionen å ta turen for å se på og prøve produktene før de handler. 

 

I tillegg til butikk, vil vi også opprette et fullt servicesenter for elsyklene vi selger, slik at både tidligere og nye kunder kan ta service og få utført reparasjoner på deres el-sykler. 

 

Butikken vil være lokalisert sentralt på Forus med kort gangavstand til kollektivtransport. Det blir også godt med parkering utenfor butikken.

 

- Vi har i flere år fått gjentagende spørsmål om butikk i Stavanger området, så at vi nå endelig skal til en av Norges vakreste byer er en drøm som går i oppfyllelse. Med naturen i regionen og beliggenheten til butikken, er dette en perfekt match for oss. Vi gleder oss til å tilby alle våre flotte kajakker, SUP-brett og elsykler til alle i Rogaland. Vi kommer til å ha en stor og flott butikk med fullt sortiment innenfor kajakk, SUP, packraft, bekledning, båt og elsykler. I tillegg åpner vi i samme lokale et fullt servicesenter for elsykkel. Butikken vil til å starte med ha 4-6 årsverk, noe som også vil bidra positivt til lokalmiljøet, sier daglig leder Michael Bernth i Kajakk og Fritid. 

 

Vi er i gang med rekruttering av ansatte til butikken og kommer tilbake med informasjon om åpningsdato. 

05.05.2022