SUP-brett -SurPlus Bali 10'8" - 150kg! SUP-brett -SurPlus Bali 10'8" - 150kg! SUP-brett -SurPlus Bali 10'8" - 150kg! SUP-brett -SurPlus Bali 10'8" - 150kg! SUP-brett -SurPlus Bali 10'8" - 150kg!

Supworld by SurPlus Bali SUP

Allround 10'8" - 150kg - Komplett pakke

Varenr:104619

Supworld by SurPlus Bali SUP er tilsvarende våre bestselgere fra SurPlus i både kvalitet, lastekapasitet og utstyr! Modellene fra SurPlus har med god grunn vært noen av våre bestselgere denne sesongen da de som all-round brett gir et hav av muligheter! Supworld by SurPlus Bali SUP passer et bredt spekter av mennesker uansett alder og erfaringsnivå og vil være fin for både nybegynnere, familier, som mer erfarne padlere helt opp til 150kg!

 

 

 

Bali er laget i et solid PVC-materiale og har en tykkelse på 15cm som gjør brettet svært slitesterkt, samtidig som du får god stabilitet og forutsigbarhet på vannet. Andre egenskaper brettet har, er at det enkelt kan pakkes sammen i sekken som følger med i pakken, slik at det tar liten plass når du skal oppbevare brettet eller du enkelt kan bære det med deg på ryggen når du først skal ut på tur. Ved bruk av finnen på undersiden av sup-brettet vil det oppleves som svært lettpadlet og retningsstabilt. Glede og mestring fra første padletak!

 

 

 

Brettet veier kun 9 kg og kan enkelt pakkes sammen for å frakte med seg i bil eller ved å ha på ryggen i ryggsekken som følger med. Andre ting som også følger med i pakken er en tredelt padleåre som kan justeres ettersom du ha en stående eller sittende padlestilling, sikkerhetssnor dersom man skulle falle i vannet, effektiv pumpe som viser både PSI og bar, lastestrikker for å feste eventuell bagasje og styrefinne for retningsstabiliteten. Alt du trenger for å komme i gang med padlingen!

 

 

 

Verden av SUP har så mye å by på og Supworld by SurPlus Bali gir deg det beste! Varme sommerdager på blikkstille vann med sola i fjeset, lek på hytta med familien eller mer utfordrende treningsturer som styrker både kjernemuskulatur og balanse. Ved bruk av neoprenbekledning som våtdrakt, hansker og våtsko, kan du også forlenge sesongen med betraktelig! Oppbevares brettet i skyggen, trenger du heller ikke blåse det opp på nytt eller etterfylle luft på nytt til neste gang du skal bruke det! I reparasjonskittet som følger er det også en ventilnøkkel for å stramme ventilen på brettet for å få det til å holde enda bedre på lufta hele sesongen gjennom.

 

 

 

Surworld by SurPlus Bali SUP er utstyrt med D-ringer for mulighet til å feste sete dersom man trenger litt ekstra støtte når man sitter og padler, og en anti-skli matte for godt fotfeste selv når brettet er vått. Håndtaket på brettet kan brukes for å feste sikkerhetslinen eller for å bære det enkelt med deg fra land til vann.

 

 

 

Med SupWorld by SurPlus Bali SUP pakke har du timevis av moro i vente!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

OBS! SUP-brettet skal IKKE oppbevares oppblåst til mer enn 9 PSI når det ikke er i bruk.

 


Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen:

1 x Surworld by SURPLUS Bali 10'8'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk
1 x Styrefinne

 

 

Spesifikasjoner:

 

Produsent

SurPlus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

150kg

Størrelse

10'8''

Bredde

82cm

Lengde

325cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-15psi

 

 

 

Produktinformasjon

Anbefalt bruker: Inntil 150 kg
Pakke Brett, padleåre, leash, pumpe, styrefinne, bag, rep. kit
Lengde 325 cm
Bredde 82 cm
Vekt 9 kg