SUP-brett - SurPlus Marina 10'8" - 150kg! SUP-brett - SurPlus Marina 10'8" - 150kg! SUP-brett - SurPlus Marina 10'8" - 150kg! SUP-brett - SurPlus Marina 10'8" - 150kg! SUP-brett - SurPlus Marina 10'8" - 150kg!

SurPlus Marina SUP

Allround 10'8" - 150kg - Komplett pakke

Varenr:104513

SurPlus Marina SUP pakke er et allsidig supbrett som tilbyr den komplette SUP opplevelsen og sikrer gode opplevelser for hele familien i alle aldre! Brettet leveres i en startpakke, slik at du har alt du trenger for å begynne padlingen allerede i dag!

 

 

 

Med en lett tredelt justerbar åre, effektiv pumpe med et barometer som viser både psi og bar, bag til brett og utstyr, sikkerhetsline og styrefinne som hjelper deg å holde stø kurs, er det ikke mye mer du trenger for å komme deg på vannet. I tillegg er brettet utstyrt med et håndtak for å enkelt kunne bære med seg brettet også ferdig oppblåst. Strikkene på overflaten gjør det mulig å feste ønsket last og matten du står på er sklisikker når brettet blir vått. Alt du trenger for full kontroll på vannet i timesvis!

 

 

 

Ikke rart SUP har blitt populært de siste årene! Et all-round supbrett som SurPlus Marina gir deg mulighet til å surfe på bølgene, leke deg sammen med vennegjengen eller ta en idyllisk padletur i vakre omgivelser. SUP-padling er tross alt en utmerket måte å få trent både kjernemuskulatur og balanse på! Kanskje SUP blir din nye favoritt treningsform? SurPlus Marina passer hele familien uavhengig av hva hver og en ser for seg av bruksområder. I våre øyne er en SUP et must å ha på hytta eller hjemme for enhver husholdning!

 

 

 

SurPlus Marina er laget i et lett og slitesterkt PVC-materiale. SUP-brettet tåler røff behandling og kan ikke sammenlignes med andre billige og tynnere SUP-brett på markedet! Brettets overflate er utstyrt med dekkstrikk for å gi mulighet til å ha med ønsket last og en anti-skli komfortabel matte å stå på for å sørge for trygt fotfeste. Pakk gjerne sakene dine i en tørrsekk som du fester til strikkene på brettet for å unngå at det fuktes av sprut fra åren eller bølgene.

 

 

 

Med SurPlus Marina får du en stabil tur uansett forhold. Brettet takler bølger på en dag med litt vær, men skjærer samtidig godt gjennom vannoverflaten når vannet er stille og solen står på himmelen. Kler du på deg en våtdrakt, kan også dagene utnyttes ute på vannet når både vannet og luften blir kjøligere!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

OBS! SUP-brettet skal IKKE oppbevares oppblåst til mer enn 9 PSI når det ikke er i bruk.

 

 Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen: 

1 x SURPLUS Marina 10'8'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk 
1 x Styrefinne

 

 

 

 

Spesifikasjoner: 

 

 

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

150kg

Størrelse

10'8''

Bredde

82cm

Lengde

325cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-13psi

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Anbefalt bruker: Inntil 150 kg
Pakke Brett, padleåre, leash, pumpe, styrefinne, bag, rep. kit
Lengde 325 cm
Bredde 82 cm
Vekt 9 kg