SUP i Oslo

Oslos vakre fjorder og innsjøer gjør byen til et perfekt sted for Stand Up Paddling (SUP). Hvis du har lyst til å se Oslo og omegn fra et helt nytt perspektiv, bør du definitivt ha et SUP-brett klart. I butikken vår på Alnabru i Oslo får du alt du trenger til ditt SUP-eventyr. Vi har SUP-brett, tilbehør til SUP og all bekledning du måtte ønske. Velkommen til en hyggelig handel! 

 

SUP-eventyr på Oslofjorden

Med et SUP-brett kan du utforske Oslos skjærgård og kystlinje på egen hånd. Tenk deg å padle rolig nedover Oslofjorden, med utsikt til det ikoniske operahuset, Akershus festning og idylliske Hovedøya. 

 

På SUP-brettet er det du som bestemmer farten og hvor ferden skal gå. Nyt turen i eget tempo og opplev hovedstaden på din måte. Pust inn den friske lufta fra fjorden, hør lydene rundt deg og kjenn de lette bølgene bølge under brettet. 

 

Tett på Oslo-naturen

Oslo er kjent for sin vakre skjærgård og Oslomarka med fantastiske innsjøer. Når de varme sommerdagene i tillegg kommer som perler på snor, er det lite som slår en dag på vannet i Oslo. Når du glir stille over vannet, kommer du tett på sjølivet og kan oppleve magiske øyeblikk. En svane som svømmer rolig forbi, en fisk som hopper i vannskorpen eller et sjeldent syn av dyreliv i vannkanten. Ta med deg noen venner på en SUP-safari gjennom Oslo, med naturen som scene. 

 

Ideelt for Oslofolk

For deg som bor i Oslo, er det utrolig enkelt å komme seg ut på vannet. Med et SUP-brett kan du raskt og enkelt ta turen ut fra Aker Brygge, utforske Frognerkilen eller kanskje ta en tur rundt Sørenga. Oslo har utallige steder hvor du kan SUPe rundt, og hver tur gir deg nye opplevelser og perspektiver. 

 

Trening med utsikt over hovedstaden

SUP kan være mer enn bare en flott opplevelse – du kan også få en real treningsøkt! Mens du padler, styrker du kjernemuskulaturen og forbedrer balansen. Med SUP får du en komplett treningsøkt, med vannet som treningssenter. 

 

Kjøp SUP-brett i Oslo

Så hvorfor ikke kjøpe et SUP-brett og oppdage Oslo fra vannet? Det er en investering i helse, opplevelser og masse moro. SUP lar deg se byen og vakker natur på en ny og spennende måte. 

 

Finn ditt SUP-brett i Oslo og begi deg ut på fjorden – eventyret venter!