SUP i Bergen

Er du klar for å oppleve Bergen på en helt ny måte? SUP (stand up paddleboarding) er en fantastisk aktivitet for alle, og Bergen med sine fjorder og vakre kystlinje er den perfekte lekeplassen. I den flotte butikken vår i Bergen finner du alt du trenger av SUP-brett, tilbehør til SUP og bekledning for regnfulle dager på sjøen. 

 

Her er hvorfor du bare MÅ prøve SUP i Bergen:

 

Frihet på fjorden med SUP-brett i Bergen

Med et SUP-brett kan du utforske Bergens fjorder og skjærgård på din helt egen måte. Se for deg å padle rolig utover Byfjorden, eller ta en tur rundt Nordnes og opplev byen fra vannet. Brisen fra fjorden, måkeskrik og bølgeskvulp, det er det lite som kan måle seg med. På SUP-brettet er det du som bestemmer – stå, sitt eller bare legg deg ned - og nyt tiden på vannet. 

 

SUP er noe alle i Bergen får til

SUP er en lavterskelaktivitet som gir glede og mestring til alle. I Bergen, med sin herlige natur og sjø, er SUP en perfekt måte å utforske byen på. Noen synes kanskje det ser litt vanskelig ut, men det er både enkelt og gøy når du først finner balansen. 

 

Legg treningsøkten til et SUP-brett

SUP er ikke bare moro – det er også en god treningsform. Mens du padler, styrker du kjernemuskulaturen og forbedrer balansen. Det er en allsidig aktivitet som kombinerer trening, moro og vannet på en unik måte. 

 

Kjøp SUP i Bergen

Så hvorfor ikke prøve SUP-brett i Bergen? Opplev naturen på en ny måte, finn glede og mestring, og nyt livet på vannet. SUP er en aktivitet som gir kropp og sjel en boost, og er perfekt for alle som vil utforske og oppleve noe nytt.


Kajakk og Fritid har butikker over store deler av landet vårt. Stikk innom for en hyggelig handel og et godt kjøp.