Outlet

Finn din elsykkel eller el-sparkesykkel i vår outlet! Produktene kommer i form av A- og B-varer. En A-vare er tilnærmet ny, men kan ha kosmetiske defekter som riper, flekker o.l. B-varene er av varierende brukstilstand, og kan i noen tilfeller også ha kosmetiske skader. Alle demovarer blir likevel sikkerhets-kontrollert og sjekket før sending. Dette som sikkerhet for deg som skulle kjøpe et demo-produkt fra oss. 

Produkter:0

Demovarer

Produkter:0

Ingen resultat

Ingen produkter funnet, vær vennlig å forsøk på nytt

Gjør et kupp på rabatterte varer

Dersom du er ute etter en ny elsykkel, el sparkesykkel eller enhjuling kan du gjøre et kupp ved å kjøpe en som har blitt kjørt et par ganger som test, eller har blitt brukt til utstilling.

Produktene vil være minimalt brukt, og du vil ikke oppleve noe annerledes ved bruken av disse produktene.

RABATTERTE PRISER

Hos E-Wheels vil du ofte kunne finne varer som er satt ned i pris. Dette er de kjente produktene vi selger, som har blitt brukt til testing eller som demovarer.

Vi er 100% opptatt av kvalitet, og du kan føle deg trygg på at produktene på denne siden leveres i akkurat samme standard som de man kan kjøpe til full pris. 

INGEN FEIL ELLER MANGLER

Du vil altså ikke oppleve feil eller mangler på rabatterte produkter, og du har derfor muligheten til å kjøpe akkurat like gode produkter til en bedre pris. 

De finnes kun i et begrenset antall, så det er lurt å være kjapt ute om du vil sikre deg en god deal!

Har du spørsmål rundt demovarene kan du kontakte oss, så kan vi forklare og bistå med kjøp av riktig produkt for deg.