Vi har lansert ny nettbutikk!

Etter måneder med grundig planlegging og utvikling er vi klare til å lansere vår splitter nye nettbutikk og oppgraderte systemer.

 

Den nye nettbutikken er designet med fokus på brukervennlighet og funksjonalitet. Du som kunde vil oppleve forbedringer i navigasjon og brukeropplevelse.

 

I tillegg til den nye nettbutikken har vi også oppgradert interne systemer for bedre lagerstyring og ordrebehandling. Disse forbedringene er ment å øke effektiviteten og gi kundene en raskere leveringstid.

 

Selv om lanseringen av den nye nettbutikken og oppgraderingene av systemene er en spennende tid for oss i Kajakk og Fritid, ønsker vi å informere om at det kan oppstå noen forsinkelser i utsendinger og ellers litt "rusk i maskineriet" i de første ukene etter lanseringen. Dette kan skyldes tilpasninger og finjusteringer som må gjøres i systemene for å sikre optimal ytelse.

 

Vi forsikrer imidlertid deg som kunde om at vi jobber kontinuerlig for å løse eventuelle problemer som måtte oppstå. Vi oppfordrer også kundene til å ta kontakt med kundeservice hvis de opplever noen utfordringer eller har spørsmål om den nye nettbutikken.