Momas Jason vs. Momas Jason+ 2024 – Hva er nytt?

Den nye modellen tar elektrisk sykling til nye høyder med en rekke spennende oppgraderinger, med den mest bemerkelsesverdige endringen som ligger i den nye, kraftige motoren. La oss se nærmere på noen av forskjellene mellom Momas Jason og Momas Jason+ 2024.

 

Ny, kraftigere motor med momentsensor

For Momas Jason+ 2024 er den gamle Bewo motoren byttet ut med en Momas Ultra 70 krankmotor som ikke bare er kraftigere, men den er også utstyrt med en momentsensor som gir en mer responsiv og smidig kjøreopplevelse. Dette gir deg bedre kontroll og presisjon, uansett hvilket terreng du utforsker.

 

Forbedret batterikapasitet – og dermed lengre rekkevidde!

Batterilevetiden er avgjørende for enhver el-syklist, og Momas Jason+ 2024 skuffer ikke. Med et større batteri enn sin forgjenger, kan du dra nytte av lengre turer uten å bekymre deg for å gå tom for strøm. Denne oppgraderingen gir deg friheten til å utforske lengre avstander uten avbrudd.

 

Integrert batteri

Det integrerte batteriet i Momas Jason+ 2024 gir ikke bare et strømlinjeformet utseende, men det bidrar også til å forbedre syklens balanse og stabilitet. Med batteriet sømløst integrert i rammen, oppnår du ikke bare et stilrent utseende, men også bedre beskyttelse mot vær og skader.

 

En annen fordel med Momas Jason+ 2024 er dens lette konstruksjon. Med en vekt på kun 25 kg, er denne sykkelen enkel å håndtere og transportere, noe som gjør den ideell for både daglig pendling og lengre eventyr.

 

For de som ønsker enda mer allsidighet, er det verdt å merke seg at Momas Jason+ 2024 også kommer i en Trekking-utgave, komplett med skjermer og bagasjebrett. Dette gjør Momas Jason+ Trekking perfekt for de som ønsker å utforske forskjellige terreng og ta med seg alt de trenger på turen.

 

Med Momas Jason+ 2024 får du en elektrisk sykkel som kombinerer kraft, ytelse og stil på en enestående måte. Med en ny, kraftigere motor, forbedret batterikapasitet og et integrert batterisystem, er denne modellen skreddersydd for å imøtekomme behovene til moderne syklister. Utforsk veiene med tillit og stil med Momas Jason+ 2024.