Medlemsvilkår - Kundeklubb

Introduksjon

Kajakk og Fritids kundeklubb er et lojalitetsprogram der du får adgang til medlemsrabatter og andre fordeler. Nedenstående medlemsbetingelser gjelder for forholdet mellom deg som forbruker og Kajakk og Fritid AS, organisasjonsnummer 925 668 680 ("Kajakk og Fritid"). Ved å registrere deg som medlem i Kajakk og Fritids kundeklubb, aksepterer du disse betingelsene.

Medlemskap

Kajakk og Fritids kundeklubb er et kostnadsfritt medlemskap gyldig i alle Kajakk og Fritids butikker og på kajakk-fritid.no. Medlemskapet er personlig og ikke overførbart. Det tilbys kun til privatpersoner over 16 år med registrert adresse i Norge og norsk telefonnummer. Hvert individ kan kun ha ett (1) medlemskap i Kajakk og Fritids kundeklubb. Registrering for medlemskap kan gjøres i alle Kajakk og Fritids butikker og på kajakk-fritid.no.

Som medlem kan du enkelt registrere kjøpene dine ved å oppgi epostadressen din ved kjøp. Kajakk og Fritid kan kreve gyldig legitimasjon for å verifisere din identitet. Kjøpene dine loggføres på medlemskontoen din på kajakk-fritid.no når du er innlogget under kjøpsprosessen.

E-post brukes til å identifisere deg som medlem ved kjøp på kajakk-fritid.no. Kajakk og Fritid kan be om gyldig legitimasjon, som førerkort eller pass, for å bekrefte din identitet. Ved registrering av telefonnummer og e-postadresse på Mine sider på nettsiden til Kajakk og Fritid, vil du bli kontaktet av oss via e-post og SMS dersom samtykke er gitt.

Medlemsfordeler

 

Personlige tilbud

Kajakk og Fritid tilbyr personlige fordeler og tilbud basert på dine preferanser, forutsatt at du har godkjent å motta personalisert innhold via e-post og SMS. Disse tilbudene gjelder ordinær pris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Varierende formater som prosentavslag, kronerabatt, kjøp 3 betal for 2 eller pakketilbud kan forekomme. Gyldighetsperioden for tilbudene kan variere, og de kan normalt benyttes en (1) gang med mindre annet er kommunisert. Fordeler og tilbud sendes via e-post, SMS og er tilgjengelige på kajakk-fritid.no. For å motta elektronisk markedsføring, må du ha gitt samtykke.

 

Mine sider

Som medlem av Kajakk og Fritids kundeklubb kan du opprette en brukerkonto på E-Wheels.no. På Mine sider har du muligheten til å:

  • Se og endre personopplysningene dine
  • Gjennomgå ordrehistorikken din

For å forenkle prosessen, lagres bestillingshistorikken din på Mine sider, slik at det blir enklere for deg å følge opp kjøpene dine.

 

Avslutning av medlemskap

Medlemskapet er gyldig inntil det avsluttes. Du har rett til å avslutte medlemskapet når som helst ved å kontakte kundeservice. Ved avslutning mister du fordelene knyttet til medlemskapet.

 

Behandling av personopplysninger i Kajakk og Fritids kundeklubb

Ditt personvern er prioritert, og vår personvernerklæring beskriver hvordan vi håndterer personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese erklæringen på Kajakk og Fritid sine nettsider.

 

Ansvarsbegrensning

Kajakk og Fritid påtar seg ikke ansvar for tap eller skade som følge av tekniske feil, reduserte funksjoner eller andre lignende feil knyttet til ditt medlemskap i Kajakk og Fritids kundeklubb. Dette ansvarsfraskrivelsen gjelder kun for ansvar som kan fraskrives i henhold til gjeldende lovgivning.

 

Endring av vilkår og betingelser

Kajakk og Fritid forbeholder seg retten til når som helst, men med et rimelig varsel, å endre de eksisterende vilkårene og betingelsene for fordelsprogrammet. Endringer vil bli meddelt deg via Kajakk og Fritid sine nettsider eller per e-post. Hvis du ikke samtykker til endringene, kan du avslutte medlemskapet ditt i Kajakk og Fritids kundeklubb. Enhver fortsatt bruk av fordelsprogrammet vil utgjøre et bindende samtykke til de enderinger som er foretatt. Du finner den nyeste versjonen av medlemsvilkårene her.

Avvikling av fordelsprogrammet

Kajakk og Fritid AS kan avslutte eller endre hele eller deler av fordelsprogrammet med én måneds varsel. Ved avvikling på grunn av lovgivning, rettsavgjørelser, pålegg fra offentlige myndigheter eller lignende, kan programmet opphøre umiddelbart uten varsel.

 

Lovvalg og verneting

Disse vilkårene er underlagt norsk rett med norske domstoler som verneting. Eventuelle tvister kan meldes til Forbrukertilsynet for mekling.

Dersom du har spørsmål om Kajakk og Fritids kundeklubb, kan du kontakte vår kundeservice på e-post: hjelp@kajakk-fritid.no.

 

Disse medlemsvilkårene ble sist oppdatert i Mai 2024