SurPlus Trawl Max Duo Camo SurPlus Trawl Max Duo Camo SurPlus Trawl Max Duo Camo

SurPlus Trawl Max Duo

14fot tandem pedaldrevet fiskekajakk!

Varenr:105835
28 990,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

SurPlus Trawl Max Duo - Utforsk vannveiene med stil og funksjonalitet med vår tandemkajakk, SurPlus Trawl Max Duo! Denne imponerende kajakken er designet for å gi deg og din partner den ultimate fiskeopplevelsen med overlegen komfort, brukervennlighet og ytelse.


Med SurPlus Trawl Max Duo kan du nå ta med en venn eller familiemedlem på dine fiskeeventyr. Den romslige designen gir plass til to luksuriøse fiskestoler, slik at begge kan nyte komforten mens dere venter på de store fangstene. To-delt padleåre og pedaldrift med fleksible finner gjør det enkelt å manøvrere, uansett om dere padler eller fisker.


Med to svingbare fiskestangholdere for skinner og fire innfelte fiskestangholdere, kan begge fiskerne ha flere stenger ute samtidig, noe som øker sjansene for en rik fangst. Det integrerte rorsystemet sørger for presis styring.


Med to vanntette oppbevaringsrom har dere rikelig med plass til å oppbevare personlige eiendeler og fiskeutstyr trygt. For- og baklagringsområdene er utstyrt med elastiske stropper for å sikre at alt forblir på plass under padling og fiskeeventyr. Den dedikerte plassen for ekkoloddgiveren gjør det enkelt å legge til ekstrautstyr som FishFinder for å forbedre fisketeknikken.

 

SurPlus Trawl Max Duo har en imponerende lengde på 4.26 meter (14 fot) og en bredde på 0.89 meter, som gir dere god plass til å manøvrere komfortabelt. Med en skrogvekt på 56 kg og laget av slitesterk HDPE-materiale, er denne tandemkajakken bygget for å takle naturens utfordringer. UV-bestandigheten på hele 8 grader betyr at den vil beholde sin glans og funksjonalitet selv under solens sterke stråler. Maks kapasitet på 300 kg gir dere friheten til å ta med alt dere trenger for en vellykket fisketur.

 


Standardutstyr

·Pedaldrift med fleksible finner x2
·To-delt padleåre x2
·Luksuriøs fiskestol x2
·Ti rustfrie skinner
·Fire monterte monteringsplater
·To svingbare fiskestangholdere for skinner
·Fire innfelte fiskestangholdere
·Fullt rorsystem
·Lås for pedaldrift med romtett forsegling
·To vanntette oppbevaringsrom
·For- og baklagringsområde med strikk
·Plass til ekkoloddgiver for FishFinder
·Bærehåndtak

 


Spesifikasjoner:
Lengde: 4.26m
Bredde: 0.89m
Høyde: 0.375m
Skrogvekt: 56kg
Skrogmateriale: HDPE
UV-bestandig: 8 grader
Maks kapasitet: 300kg