SurPlus Ambitions padlepakke SUP pakke med sete og dobbeltåre!

SurPlus Ambitions padlepakke

Komplett SUP pakke med sete og dobbeltåre!

Varenr:105319
6 049,-
-+
Forventet til lager 24.02.2024
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
5+ Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
2 Butikk Kristiansand
5+ Butikk Lillehammer

SurPlus Ambitions padlepakke inneholder et padlesete og dobbeltåre til SUP i tillegg til en vanlig SUP pakke!

I denne pakker får du altså:
1x SurPlus Ambitions SUP pakke 10'8"
1x Padlesete til SUP
1x SurPlus 2-in-1 Dobbel SUP åre Aluminium

 

Ambitions har med god grunn vært en av våre bestselgere denne sesongen, da det er et all-round brett med mange muligheter! Brettet passer et bredt spekter av mennesker uansett alder og erfaringsnivå, og vil være like fin for familier som ønsker å leke seg ute med supbrett, som for mer erfarne padlere. Lastekapasiteten er helt opp til 150 kg! Likevel er ikke den høye lastekapasiteten en hindring for å kunne bruke brettet for også mindre personer – en glede for både stor og liten. Størrelsen og bæreevnen på brettet gjør det også mulig å ta med seg en venn på samme brett for en sosial tur eller til lek.

 

 

 

Ambitions er konstruert av høykvalitets PVC og har en tykkelse på 15 cm som gjør brettet svært slitesterkt, samtidig som du får god stabilitet og forutsigbarhet på vannet. Ved bruk av finnen på undersiden av sup-brettet vil det oppleves som svært lettpadlet og retningsstabilt. Ønsker du mer fart og spenning eller litt ekstra hjelp på veien, er SurPlus Ambitions kompatibel med motor for SUP.

 

 

 

Brettet veier kun 9 kg og kan enkelt pakkes sammen for frakt med bil, er plassbesparende ved oppbevaring i boden og kompakt for å bære med seg i ryggsekken som følger med. Er brettet allerede blåst opp, kan det dessuten bæres i håndtaket sitter på brettet. Andre ting som også følger med i pakken, er en tredelt padleåre som kan justeres for stående eller sittende padlestilling, sikkerhetssnor dersom man skulle falle i vannet, effektiv pumpe som viser både PSI og bar, og styrefinne for retningsstabiliteten – startpakken du trenger for å komme i gang med padlingen og bli kjent med hva SUP-universet har å tilby!

 

 

 

En oppblåsbar SUP tar mindre plass hele veien ned til stranda enn en SUP i hardplast. Med en oppblåsbar SUP trenger du ikke pumpe brettet opp før du er helt framme ved startpunktet for utflukten. Brettet holder dessuten godt på luften slik at du fint kan lagre den hele sommeren også med luft for å komme deg raskt ut på vannet uten noe som helst forarbeid – supbrett fra SurPlus skal være både enkelt og praktisk i bruk. Ventilen som sitter på brettet, gjør det mulig å oppgradere til elektriske pumper som enten kan kobles til strømuttak på bilen eller hjemme for en enda mer effektiv oppblåsing.

 

 

 

Vi anbefaler å bruke vest for en trygg ferdsel på vannet. Det finnes mange gode alternativer på vester som er egnet padleaktiviteten og bevegeligheten det stiller krav til. Ved å gå til innkjøp av neoprenbekledning som en våtdrakt, forlenger du sesongen betraktelig! Sup trenger nødvendigvis ikke kun være en sommeraktivitet dersom bekledningen er valgt med omhu etter forholdene.

 

 

 

Brettet er utstyrt med d-ringer for muligheten til å feste sete for ekstra god støtte når brettet skal padles sittende, en anti-skli matte slik at du står med godt fotfeste selv når brettet er vått og dekkstrikk for å feste ønsket last. Ved å pakke bagasjen i en tørrsekk, holder tingene seg tørre på hele veien frem til målet.

 

 

 

Våre modeller fra SurPlus bærer preg av god kvalitet og kan ikke sammenlignes med andre billige og tynnere SUP-brett på markedet. Den komplette startpakken som følger med brettene, gjør det enklere enn aldri før å sette i gang! Pris sammenlignet med kvalitet er fantastisk!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

 Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen: 

1 x SURPLUS Ambitions 10'8'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk 
1 x Styrefinne

 

 

 

 

Spesifikasjoner: 

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

150kg

Størrelse

10'8''

Bredde

82cm

Lengde

325cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-15psi