SurPlus Neptune padlepakke SUP pakke med sete og dobbeltåre!

SurPlus Neptune padlepakke

Komplett SUP pakke med sete og dobbeltåre!

Varenr:105318
5 549,-
-+
Forventet til lager 24.02.2024
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
3 Butikk Stavanger
1 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

SurPlus Neptune padlepakke inneholder et padlesete og dobbeltåre til SUP i tillegg til en vanlig SUP pakke!

I denne pakker får du altså:
1x SurPlus Neptune SUP pakke 10'8"
1x Padlesete til SUP
1x SurPlus 2-in-1 Dobbel SUP åre Aluminium

 

SurPlus Neptune SUP pakke er et allsidig oppblåsbart SUP-brett med god oppdrift i vannet. Brettet er retningsstabilt grunnet styrefinnen som følger med pakken, lett å padle og tilpasset flere brukere slik at det kan brukes av hele familien! En tilhørende justerbar åre kan også tilpasses den aktuelle brukeres. Med en god bredde og et solid materiale som tåler et høyt lufttrykk, har aldri SUP være mer stabile!

 

 

 

Et all-round SUP-brett har som navnet sier et hav av bruksområder: lek i bølger, hygge med familien eller lengre turer på vannet. SUP er en ypperlig måte å få inn trening på en morsom måte i enten ferie eller hverdag. Padling aktiviserer både kjernemuskulatur og balanse! Visste du også at flere bruker supbrett for å gjøre yoga på vannet? Med SurPlus Neptune SUP står det ikke på mulighetene!

 

 

 

At SurPlus Neptune er oppblåsbart, gjør det enkelt å frakte med seg uansett om du skal pakke det med i bilen på vei til hytta eller bære det ned til stranden. Vil du heller oppbevare brettet ferdig pumpet opp for å spare tid når du først bestemmer deg for å ta en tur, er heller ikke dette et problem. Våre brett kommer nemlig med et håndtak for å kunne bære det også ferdig oppblåst. Vekten på brettet er heller ikke mer enn 9 kg og gjør det bare enda enklere å bære det med seg på ryggen i sekken som er inkludert i pakken eller i håndtaket. I pakken følger det i tillegg med en effektiv pumpe for oppumping, sikkerhetsline til brettet, styrefinne for god retningsstabilitet, reparasjonskit og justerbar plassbesparende åre - alt du trenger for å sette i gang med suppadlingen med en eneste gang!

 

 

 

SurPlus Neptune er laget i solid PVC-materiale som gjør det enkelt å brette sammen, og med sin 15cm tykkelse er dette padlebrett svært slitesterkt og tåler mye vekt. Den høye lastekapasiteten går dog ikke ut over muligheten for også mindre personer å beherske brettet. SUP-brettet tåler røff behandling og kan ikke sammenlignes med andre billige og tynnere SUP-brett på markedet! Brettets overflate er utstyrt med d-ringer for muligheten til å feste sete for ekstra god støtte når brettet skal padles sittende, dekkstrikk for å gi mulighet til å ha med ønsket last og en komfortabel anti-skli matte å stå på. 

 

 

 

Skal du på en lengre tur eller ønsker å ha med deg diverse utstyr eller bekledning, er det supert å pakke sakene i en tørrsekk du enkelt fester til dekkstrikken. Med lastevekt opp til 150kg er det bare å pakke på! Bruk av neoprenbekledning som våtdrakt og padlesko forlenger sesongen betraktelig. Det finnes mange alternativer på både vester og neoprenbekledning som er tilpasset padling og bevegeligheten aktiviteten stiller krav til.

 

 

 

Med SurPlus Neptune garanterer vi timesvis av moro på vannet!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 


Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen:

 1 x SURPLUS Neptune 10'8'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk
1 x Styrefinne

 

 

Spesifikasjoner:

 

 

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

150kg

Størrelse

10'8''

Bredde

82cm

Lengde

325cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-15psi