SUP-brett - SurPlus Elise 9'9" - 120kg! SUP-brett - SurPlus Elise 9'9" - 120kg! SUP-brett - SurPlus Elise 9'9" - 120kg!

SurPlus Elise SUP

Allround 9'9" - 120kg - Komplett pakke

Varenr:104396

Med SurPlus Elise SUP pakke får du alt du trenger for å begynne utforskningen av SUP-verden! Pakken inneholder en effektiv pumpe, bag for å pakke utstyr og brett i, sikkerhetsline, reparasjonskit, styrefinne og åre. I tillegg er brettet utstyrt med lastestrikker for feste av ønsket bagasje, ringer for feste av sete og et bærehåndtak. Ved kjøp av SurPlus Elise SUP pakke skal du altså ikke behøve masse mer av tilleggsutstyr for å komme i gang. Dette er den komplette startpakken for deg som ønsker å bli bedre kjent med SUP!

 

 

 

SurPlus Elise SUP er et brett for hele familien, og er spesielt godt tilpasset ungdom. Design sammen med størrelsen gjør det også meget egnet damer! Den medium størrelsen på brettet, gjør det enkelt å håndtere og styre for yngre, så samt som voksne nybegynnere som ønsker en lett start. Er læringskurven bratt, kan brettet uansett gi deg stor glede og muligheter for utfordringer. Ta for eksempel brettet med ut i litt mer vær og bølger! I kledd våtdrakt eller annen neoprenbekledning er ikke SUP nødvendigvis en aktivitet kun for de varmeste sommerdagene.

 

 

 

Padlebrettet blåses effektivt opp med medfølgende pumpe på få minutter. Kompatibel med ventilen, er også elektriske pumper. Med i reparasjonskittet følger en ventilnøkkel for stramming av ventilen. Dette anbefaler vi å gjøre ved jevne mellomrom for å beholde best mulig på luften. Brettet tar liten plass når det er pakket sammen og fraktes enkelt i baggen som følger med. Her kan du ta med komplett SUP-pakke direkte fra boden ut på sykkelen, i bilen og skape fine opplevelser raskt ved nærmeste vann. Dette er en perfekt aktivitet for alle!

Elise er laget i høykvalitets PVC, som både gjør den slitesterk, og enkel å pakke sammen. Med sin 12 cm tykkelse er den meget stabil og har god oppdrift i vannet. Supbrettet tåler røff behandling og møter dermed de fleste bruksområder! Pris sammenlignet med kvalitet er utrolig!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

OBS! SUP-brettet skal IKKE oppbevares oppblåst til mer enn 9 PSI når det ikke er i bruk.

 

Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen: 

1 x SUP ELISE 9'9'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk 
1 x Styrefinne

 

 

 

Spesifikasjoner:

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

120kg

Størrelse

9'9''

Bredde

77cm

Lengde

297cm

Tykkelse

12cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-13psi

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Anbefalt bruker: Inntil 100 kg
Pakke Brett, padleåre, leash, pumpe, styrefinne, bag, rep. kit
Lengde 298 cm
Bredde 77 cm
Vekt 9 kg