0

Vi åpner butikk i Kristiansand!

Vi er veldig stolte av å kunne informere alle våre kunder i Kristiansand regionen at vi i løpet av mars 2023 åpner butikk i Rona båthavn, 5 km utenfor Kristiansand sentrum!

Kajakk og Fritid har siden oppstarten i 2005 vokst hvert eneste år. I fjor åpnet vi vår andre butikk, på Forus i Stavanger, til veldig god mottakelse fra nærmiljøet.

 

Vi fortsetter veksten og utvider med en butikk i Kristiansand. Her skal vi selge elsykler, SUP, kajakker og alle de andre produktene du finner i vår nettbutikk. Dette vil gjøre det mulig for alle i regionen å ta turen for å se på og prøve produktene før de handler. 

 

I tillegg til butikk, vil vi også opprette et servicepunkt for elsyklene vi selger, slik at både tidligere og nye kunder kan ta service og få utført reparasjoner på deres el-sykler. 

 

- Rona båthavn er en perfekt beliggenhet for en butikk med vårt vareutvalg. Vi har i flere år fått gjentagende spørsmål butikk og servicepunkt i regionen, så vi håper kundene våre tar oss godt imot når vi nå åpner butikken. Vi gleder oss til å tilby alle våre flotte kajakker, SUP-brett og elsykler til alle i Kristiansand. Vi kommer til å ha en flott butikk med stort utvalg innen kajakk, SUP, packraft, bekledning og elsykler. I tillegg åpner vi i samme lokale et servicepunkt for elsykkel. Butikken vil til å starte med ha 2-3 årsverk, noe som også vil bidra positivt til lokalmiljøet, sier daglig leder Michael Bernth i Kajakk og Fritid. 

 

Vi er i gang med rekruttering av ansatte til butikken og kommer tilbake med informasjon om åpningsdato.