Momas Eywa+ S (155-170cm) Momas Eywa+ S (155-170cm) Momas Eywa+ S (155-170cm) Momas Eywa+ S (155-170cm) Momas Eywa+ S (155-170cm) Momas Eywa+ S (155-170cm)

Momas Eywa+

 Den perfekte pendlerpartneren!

Varenr:105870
  • Imponerende 115 Nm i dreiemoment
  • Opptil 180 km rekkevidde
  • 960wh batteri
  • Stabile og brede 6cm dekk
  • Demping i setepinnen

 

Vår populære damesykkel, Eywa, kommer nå i en +-versjon med kraftigere motor, lengre rekkevidde og et kraftigere batteri. Med Eywa+ får du en pålitelig pendlerpartner som enkelt tar deg gjennom byens gater og på landeveiene.

Størrelse sykkel
37 990,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
5+ Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
5+ Butikk Kristiansand
5+ Butikk Lillehammer

 

 

 

Momas Eywa+

 

Imponerende damesykkel for lange eventyr

Eywa+ 2024 er en oppgradert modell av damenes favorittsykkel Eywa. Hva er nytt? Den er utstyrt med den kraftige Momas Turbo+ motoren som leverer imponerende 115 Nm i dreiemoment.  Batteriet er 33% større og økt til 960wh som gir hele 180 km rekkevidde! I tillegg har den fått oppgradert sete og demper i setepinne, som gjør at kjørekomforten som allerede var meget god nå er fantastisk.

 

Her lover vi høy komfort og kjøreglede, samt en kraftpakke som enkelt tar deg oppover bakker og nedover daler. Det lave innsteget gjør sykkelen svært brukervennlig og komfortabel, og det integrerte batteriet i rammen gir sykkelen en moderne og stilren design.

 

Bagasjebrett, lys, støtte og skjermer følger med ved kjøp av Eywa+. Praktiske tilbehør som gjør pendlingen din enklere.

 


Bremsenes presisjon og kontroll
På skjermen kan du følge med på turene dine, sette nye mål, se hastighet, batterikapasitet, feilkoder og mye mer. Dette gjør det enkelt å ha kontroll over sykkelturene dine i trafikken. Ved å velge assistansenivå på skjermen kan du selv bestemme hvor mye hjelp du ønsker fra motoren. Dette gjør sykkelen egnet både for trening, pendling og utflukter på landet.

 

Shimano hydrauliske skivebremser garanterer trygg og pålitelig bremsing hver gang. I kombinasjon med en sentralt plassert motor gir dette sømløs og kontinuerlig assistanse, perfekt vektbalanse og en sykkelopplevelse som føles autentisk.

 

Eywa+ er derfor optimal for dagens utfordringer.

 

Motor Momas Turbo+ 48v / 250w krankmotor / 115Nm
Batteri 48V 20Ah (960wh)
Optimal rekkevidde 180 km
Ramme Aluminium m/gaffel
Gaffel Momas X3
Styre Dame
Stem Justerbar høyde
Setepinne Med demping
Hjulstørrelse 27,5"
Aksling Hurtigkopling
Dekk 27,5 x 2.4
Bremser Shimano AMT-200 hydrauliske skivebremser
Girskifter Shimano SL-M315-8R
Kassett Shimano CS-HG200-8
Kjede KMC E8 Sport EPT
Display Momas D13
Gir Shimano Altus
Materiale Aluminium 6061
Lys Ja
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 30 kg
Maks vekt 130 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Produktinformasjon

Batteri 48v 20Ah (960wh)
Bremser Shimano hydrauliske skivebremser
Bruker
  • Dame
  • Unisex
Dekktype Hybriddekk
Fart 25 km/t
Gir 8-speed
Hjulstørrelse 27.5"
Størrelse sykkel S (155-170 cm)
Sykkeltype Allround/by
Vekt fører 130 kg
Vekt 30 kg