Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Gratis frakt
Vi dekker regningen på det rimeligste fraktalternativet, slik at du som kunde alltid skal kunne velge et gratis fraktalternativ! Det er i tillegg alltid gratis å hente produkter på våre Pick-Up Points, eller ved handel i våre fysiske butikker. *Gratis frakt gjelder IKKE båt (rib/gummibåt).

 

Posten / Bring

Vi benytter Posten / Bring til utsendelse av varer. Vi pakker normalt sett alle varer enten samme dag eller neste virkedag. Deretter er det Posten / Bring sin leveringstid som gjelder, i hovedsak 1-3 virkedager avhengig av strekning. 4-5 dager til enkelte destinasjoner.

 

Priser

Våre priser er inkludert merverdiavgift. Totalprisen inkludert frakt kan du se når du går til kassen, der kan du også se prisen med forskjellige leveringsmetoder.

 

Retur

Du må selv dekke returkostnadene for produkter du kjøper hos oss ved bruk av angrerett og bytte. Kostnadene for retur finner du ved å gå inn på postens nettsider her.

Ved retur anbefaler vi at du benytter deg av postens servicepakke da det er en rimelig måte å sende pakker på med sporingsnummer. Du har selv ansvaret for retursendingen frem til vi mottar den