Kontakt oss

Har du spørsmål eller lurer på noe, er det bare å ta kontakt med oss!

Vi kan nås på telefon, e-post og chat i åpningstidene våre, disse finner du nederst på siden.

 

Butikker:

 

Drammen
Nedre Eikervei 12
3045 Drammen

 

Tønsberg
Kammegaten 1
3110 Tønsberg

 

Kristiansand
Sømsveien 2A
4637 Kristiansand

 

Lillehammer
Storgata 61
2609 Lillehammer

 

Stavanger
Forusskogen 1
4033 Stavanger

 

Telefon: 22 02 00 22 (man-fre 10:00 - 14:00)

E-post: hjelp@kajakk-fritid.no

 

 

Om oss

 

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice.

 

Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby.

 

Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper.
Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort.

 

Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning.

 

I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen.

 

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.