Boreal Design Epsilon P300 Med Deluxe pakke! Boreal Design Epsilon P300 Med Deluxe pakke! Boreal Design Epsilon P300 Med Deluxe pakke!

Boreal Design Epsilon P300

Varenr:105383

INKLUDERT Deluxe pakke: Verdi kr 2000!
- 
NorthZone aluminiumsåre
-  Palm Coniston nylon spruttrekk
-  Palm Roam padlevest

Rask og manøvreringsdyktig havkajakk fra Boreal Design i HD plast/polyetylen. Fantastiske manøvreringsegenskaper, utrolig komfort og den beste kvalitet som er mulig å oppdrive. God lastekapasitet som gjør den til et godt valg på lengre turer.


Epsilon er kajakken for deg som ønsker en leken og morsom kajakk, men samtidig vil ha en kajakk som er ypperlig på overnattingsturer med sin gode lastekapasitet. Kajakken leveres med både ror og senkekjøl, som gjør den retningsstabil og enkel å styre. Epsilon leveres i tre størrelser, slik at alle kan finne den kajakken som passer helt perfekt til sin høyde, vekt og preferanser. 

Epsilonserien er det logiske valget for alle padlere. Enten du er en nybegynner eller har lang erfaring, kort eller lang, tynn eller kraftig, vil du i denne serien finne en kajakk som passer perfekt for deg. Den leveres i HD polyetylen. De tre modellene er utviklet for at alle skal finne en som passer uavhengig av høyde og vekt. Grunnet innovativt design med det lave dekket er enkelt å manøvrere den og foreta rulle. Det semibuede skroget gir deg en misunnelsesverdig stabilitet, mens den lange vannlinjen gir deg ypperlig retningsstabilitet og fart.

 

Anbefalt padlervekt: 91 - 136 kg

Maks lastevekt: 155 kg

Vekt: 33,3 kg

Lengde: 535 cm

Cockpitdimensjoner utside: 92,5 x 50 cm

Volum: 450 L

 

Anbefalt spurttrekkstørrelse fra Palm er N6/R6

Konfigurer