Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2'' Aqua Marina Ripple rekrasjonskano 12'2''

Aqua Marina Ripple

Varenr:104793
6 990,-
-+
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand

Ripple er den perfekte kanoen for hele familien eller for å ta med venner ut på helgetur. Kanoen tar plass til 2-3 pers og rommer i tillegg bagasjen du skulle trenge for en overnatting eller to ute. Selv med fullastet kano, vil den kjennes stabil og gir deg følelse av trygghet på vannet.

 

At kanoen både er lett i vekt og oppblåsbar, gjør den meget praktisk. Den er lett å bære med seg, enten i den tilhørende baggen, eller ferdig oppblåst i bærestroppene. Har du ikke plass til å oppbevare en kano i garasjen eller boden på hytta? Da er oppblåsbare Ripple noe for deg! Denne er også enkel å frakte med seg i bilen.

 

I pakken følger det med en bag for oppbevaring, 2 x årer som både kan brukes som kano- eller kajakkårer, 3 x seter og finne for optimal retningstabilitet. Ta med deg familie og venner ut på en uanstrengt padleopplevelse!