NorthZone Classic Bentshaft Fullcarbon 205-215 cm

NorthZone Classic Bentshaft Fullcarbon

Varenr:104303
4 999,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
5+ Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
1 Butikk Kristiansand
5+ Butikk Lillehammer
NorthZone FCG Classic bentshaft - FULLCARBON

NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi. Padleårene i fullcarbon leveres med skumfylte blader for mer oppdrift. Dette gjør åren lettere å føre i vannet og du får en raskere progresjon i padlingen. Det mest eksklusive på markedet! 

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % carbon materialet, den er superlett og veier kun 745 g! Dette er vår aller letteste åre designet med klassiske medium blader for tur- og havpadling. Medium størrelse på bladene gjør dette til det perfekte valget for de fleste padlere. Denne gir god fremdrift i kombinasjon med høy funksjonalitet. Dette er det beste valget for deg som ønsker en "allround" padleåre. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 205-215 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium.

FCG står for "Full Control Grip".Åren har rett skaft med oval utforming. Ved å føre hendene fra midten av åren og ut mot sidene vil du raskt føle hvor det perfekte padlegrepet skal være. Velger du NorthZone årer sikrer du deg fantastiske padleopplevelser i mange år! 

Vekt: 710 g
Lengde: Justerbar 205-215cm
Vridning: Høyre og venstre, alle vinkler
Delbar: Ja
Størrelse blad: Medium
Skaft: Bøyd skaft