Triobike Boxter Lastesykkel - 250w Brose Triobike Boxter Lastesykkel - 250w Brose Triobike Boxter Lastesykkel - 250w Brose Triobike Boxter Lastesykkel - 250w Brose Triobike Boxter Lastesykkel - 250w Brose

Triobike Boxter

Varenr:105105
 • Sitteplass til opptil 4 barn!
 • 501Wh batteri
 • Lasteevne på opptil 240kg
 • Punkteringsfrie dekk
79 990,-
-+
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
1 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand

Et stilig og miljøvennelig alternativ til familiebilen, Triobike boxter vil gi deg og alt du kan bære rundt i byen med letthet og komfort. Ikke mer rushtid, trange parkeringsplasser eller forsinkede tog. Bare du, barna dine, massevis av ting og den åpne veien. Nyt turen på lastesykkelen din i all slags vær, når som helst på året.

 

Denne pakken levers med sete og kalesje for fire barn - Verdi kr 9500,-!

 

4 barn, hunden og dagligvarer
Triobike Boxter kan frakte mye. Barn, kjæledyr, dagligvarer, hageverktøy, store pakker, til og med et juletre. Og den romslige boksmodulen er firkantet, noe som gjør det ekstremt praktisk å stable store laster. Gulvet har en sklisikker overflate for sikkerhet og boksen er støpt i ett solid, sømløst stykke uten farlige skjøter eller skarpe kanter, noe som gjør den helt barne- og brukervennlig. Hetten lar barna dine (og familiens kjæledyr) nyte en panoramautsikt over byen og kan enkelt slås sammen på solfylte dager.

 

280L - plass til å bevege seg
Triobike boxter pod er stor, lett og tøff. En unik støpeteknikk skaper boksen i ett sømløst stykke med glatte, avrundede kanter for å være holdbar og støtbestandig. Boksen er firkantet for enkel stabling, har et volum på 280 liter, et sklisikkert gulv og er romslig og veldig trygt da den er laget av PU-skum, et materiale med lav tetthet og høy motstand som tåler store støt og tung belastning på åpne veier.

 

Mektige e-kraftsystemer
Med e-power-systemene på Triobike boxter-lastesykkel kan du klatre bakker selv når den er fullastet. Lange reiser blir en lek! Den kraftige Brose Drive S midtdrivemotoren og Bafang M400 gjør alt arbeidet for deg i fullstendig stillhet. Displayet holder styr på batterinivået ditt, tilbakelagt distanse og hastighet (og for dine mer energiske dager, juster gjerne motoren og gjør litt benarbeid selv). Alle e-systemer levert av Triobike overholder EN 15194-standarden.

 

Brems som en F1-bil
Triobike boxter er utstyrt med hydrauliske skivebremser, den beste tilgjengelige teknologien som er direkte arvet fra bilindustrien. Selv ved høye hastigheter og med fullastet pod, vil et lite klemme på bremsespakene få deg til å stoppe på kort avstand. Triobike boxter er også utstyrt med en parkeringslås. Du kan enkelt aktivere P-låsen med én hånd, slik at du kan laste eller losse på en trygg og avslappet måte.

 

Stabil og morsom
På Triobike boxter er forhjulene litt tilbøyelige for å forbedre håndteringen og stabiliteten til sykkelen under turen. Videre er trehjulingene våre designet for å lene seg mot innsiden når de svinger. Denne funksjonen gir ikke bare en jevn og komfortabel kjøreopplevelse, det å ha rytterens masse lene seg til samme side som svingen øker også stabiliteten og kjørekomforten. Nå er det bare å nyte turen!

 

La det bli lys
På Triobike boxter er front- og baklyktene dine integrert og en del av standardutstyret. De integrerte lysene er koblet til motorens batteri, så det er ingen problemer med batteribytte. Med et lett trykk på displayet kan du slå lysene av og på. Det er også mulighet for å slå av og på lysene automatisk i forhold til lyset rundt deg – da kan du kun fokusere på sykkeleventyrene dine!

 

Teknisk informasjon:

 • 250W Brose krankmotor med hele 90Nm
 • 501 Wh batteri - Opptil 140km rekkevidde
 • Tektro hydrauliske skivebremser
 • Aluminiumsramme
 • Shimano Nexus 5 gir
 • Lasteevne 125 kg i boks / 240 kg totalt
 • Lys inkludert
 • Schwalbe Marathon plus punkteringsbeskyttede dekk
 • 218cm lang
 • 78cm bred
 • 42kg egenvekt