SUP-brett - SurPlus Aqua 10'4" - 130kg! SUP-brett - SurPlus Aqua 10'4" - 130kg! SUP-brett - SurPlus Aqua 10'4" - 130kg!

SurPlus Aqua SUP

Allround 10'4" - 130kg - Komplett pakke

Varenr:200518

Kom tettere innpå naturen med SurPlus Aqua SUP! Aqua gir deg den ultimate naturopplevelsen på vannet - uansett om du er på lengre padleturer, driver lek med familien på hytta eller gjør yoga. Aqua er et all-round brett som takler alt fra små til mellomstore bølger, samtidig som det glir lett og raskt på blikkstille vann. Er du ikke helt sikker på hva som akkurat er ditt bruksområde eller har splittede behov innad i familien, er et all-round brett det du skal begynne med! Enkelt å håndtere for nybegynneren, men samtidig også spennende for den som er litt mer viderekommen.

 

 

 

Ved bruk av riktig bekledning tilpasset forholdene, trenger ikke SUP kun være en sommeraktivitet. SUP kan brukes store deler av året der du om sommeren kun trenger en vest og eventuelt padlesko, mens kanskje en våtdrakt i tillegg når det begynner bli kjøligere i lufta. Vi anbefaler å oppbevare supbrettet pakket sammen, så pumpen som følger med i startpakken er supereffektiv og enkel å bruke – det tar ikke mange minuttene før du er klar for å sette ut på vannet! Disse mulighetene er det kun oppblåsbare SUP som har!

 

 

 

SurPlus Aqua kan du ta med deg på både ferieturer til kysten, dagsturer eller lengre utflukter i nærområdet. Med sekken som følger med i pakken, er det enkelt å frakte med seg brett og utstyr hvor du måtte ønske. Bare å hoppe i bilen eller på sykkelen og kom deg av sted! Fordelen med en oppblåsbar SUP er at du kan vente med å blåse den opp helt til du er ved utgangspunktet for turen. Brettet kan også enkelt bæres med seg over kortere avstander ferdig blåst opp i håndtaket som sitter på brettet, og det beste er at det kun veier 9 kg!

 

 

 

Lastekapasiteten på SurPlus Aqua er rå sett i forhold til størrelse! At brettet tåler 130 kg, kombinert med at brettets størrelse gjør det enkelt å håndtere og styre det, gjør at det fint kan brukes av hele familien – fra små til store. D-ringene som sitter på brettet, er til feste av sete dersom sittende padling er planen og god ryggstøtte ønskes. Setet kobles enkelt av og på, slik at du fint kan bruke brettet både stående og sittende. Den tredelte åren som følger med i pakken er justerbar for tilpasning ut ifra padlestilling og bruker av SUP’en. En sikkerhetsline som festes til brettet og padleren for at brettet ikke skal seile fra deg nedover elven dersom du skulle falle av, følger med i pakken. Samme type sikkerhetssnor for åren kan være lurt å kjøpe med i tillegg!

 

 

 

SurPlus Aqua er laget i solid PVC-materiale som både gjør brettet lett i vekt, slitesterkt og enkelt å pakke sammen. Med sine 15cm tykkelse kjennes brettet stabilt og balansert å stå på i vannet. Derfor er det perfekt for nybegynnere! Men, samtidig er det langt fra kjedelig for mer viderekomne. Den komplette SUP-opplevelsen for alle får du med SurPlus Aqua SUP pakke.

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

OBS! SUP-brettet skal IKKE oppbevares oppblåst til mer enn 9 PSI når det ikke er i bruk.

 


Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen:

1 x SurPlus Aqua 10'4'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk
1 x Styrefinne

 

 

Spesifikasjoner: 

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

130kg

Størrelse

10'4''

Bredde

79cm

Lengde

315cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-15psi

 

 

 

Produktinformasjon

Anbefalt bruker: Inntil 130 kg
Farge Blå/hvit
Pakke Brett, padleåre, leash, pumpe, styrefinne, bag, rep. kit
Lengde 315 cm
Bredde 79 cm
Vekt 9 kg