SurPlus Trawl Halibut SurPlus Trawl Halibut

SurPlus Trawl Halibut

10,5fot pedaldrevet fiskekajakk!

Varenr:105834
20 990,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
3 Butikk Lillehammer

SurPlus Trawl Halibut - Fisking har aldri vært enklere eller mer givende enn med SurPlus Trawl Halibut. Denne fantastiske fiskekajakken er fullpakket med funksjoner som vil ta fisketurene dine til nye høyder. Uansett om du er en erfaren fisker eller en nybegynner, vil du sette pris på den utrolige komforten, stabiliteten og allsidigheten SurPlus Trawl Halibut tilbyr.

 

Den pedalbaserte fremdriftsmekanismen med fleksible finner gir deg muligheten til å bevege deg smidig gjennom vannet mens du holder hendene frie for fisking. Den medfølgende to-delt padleåren gir deg alternativet til å padle når du ønsker det. Den aluminiumsrammede fiskestolen gir deg optimal komfort selv under de lengste fisketurene, mens de praktiske H-Rails gir deg ubegrensede muligheter for montering av tilbehør.

 

SurPlus Trawl Halibut har tenkt på alt en fisker trenger. Med to avtakbare stangholdere på sidene og to flushmonterte stangholdere, har du alltid nok plass til å prøve forskjellige fiskemetoder. Det komplette rorsystemet gir deg presis styring, mens de tre vanntette lukeåpningene med forseglinger gir deg rikelig med lagringsplass for dine verdifulle eiendeler, og oppbevaringsområdet bak med strikk gir deg muligheten til å ta med ekstra utstyr.

 

SurPlus Trawl Halibut er også forberedt for moderne fisketeknologi. Den har plass til ekkoloddgiveren din for fiskefinder, slik at du alltid kan finne de beste fiskeplassene. Med flere bærehåndtak er det enkelt å transportere kajakken til og fra vannet, og den avtakbare drikkeholderen gir deg muligheten til å holde deg hydrert gjennom hele fisketuren.

 

Med imponerende spesifikasjoner er SurPlus Trawl Halibut en pålitelig partner for dine fiskeeventyr. Med en lengde på 3.2 meter (10,5 fot) og en bredde på 0.92 meter er den stabil og manøvrerbar. Skrogmaterialet av høy tetthetspolyetylen (HDPE) gjør den robust og holdbar, og den er UV-bestandig opp til 8 grader. Med en maksimal kapasitet på 250 kg er det rikelig med plass til deg, utstyret ditt og de flotte fangstene dine.

 


Standardutstyr

· Pedaldrift med fleksible finner
· To-delt padleåre
· Aluminiumsrammet fiskestol
· H-Rails
· To avtakbare stangholdere på siden
· To flushmonterte stangholdere
· Komplett rorsystem
· Lås for pedaldrift med romtett forsegling
· Tre vanntette lukeåpninger med forsegling
· Oppbevaringsområde bak med strikk
· Plass til ekkoloddgiver for fiskefinder
· Flere bærehåndatk
· Holder for FishFinder
· Avtakbar drikkeholder

 

OBS! Livewell tanken på bildet er IKKE inkludert!


Spesifikasjoner:
Lengde: 3.2m
Bredde: 0.92m
Høyde: 0.39m
Skrogvekt: 45kg
Skrogmateriale: HDPE
UV-bestandig: 8 grader
Maks kapasitet: 250kg