SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Gul - 255cm SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Gul - 255cm SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Gul - 255cm

SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft

Pakke - 255cm

Varenr:105203
FargeGul
SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Gul - 255cm
SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Rød - 255cm
SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Oransje - 255cm
SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Blå - 255cm
SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft Pakke - Grønn - 255cm
5 490,-SALG
7 990,-Veil. pris
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
4 Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
2 Butikk Kristiansand

Hvis du søker ekstra lengde og stabilitet for lange eventyr på innsjøer og elver, er SurPlus Tomahawk det ideelle valget. Med 255 cm lengde gir den deg ekstra plass og stabilitet for enda mer utforskning. SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft er ditt ultimative valg, konstruert med fokus på uovertruffen slitestyrke for å sikre at den står imot selv de mest krevende forholdene.

 

Med SurPlus Tomahawk Packraft kan du være trygg på at du har en følgesvenn som er bygget for å vare. Her er hvorfor slitestyrken er vår fremste prioritet:

 

Materialvalg: Vår packraft er konstruert med førsteklasses materialer som er nøye utvalgt for sin motstandsdyktighet. Bunnen er laget av 840D TPU nylon, kjent for sin utrolige slitestyrke og motstandsdyktighet mot skader. Tuber laget av 420D TPU nylon gir ekstra beskyttelse og pålitelighet.

 

Robuste sømmer: Vi går ikke på kompromiss når det gjelder kvaliteten på sømmene. Hver eneste søm på SurPlus Tomahawk er nøye forsterket for å motstå belastningen fra kraftig stryk og utfordrende farvann.

 

Holdbarhet: SurPlus Tomahawk er laget for å være din pålitelige partner i mange år fremover. Investeringen din vil gi deg glede og spenning på vannet sesong etter sesong.

 

Så, om du drømmer om å utforske utfordrende elver, padle gjennom krevende stryk eller bare ønsker å være sikker på at din packraft kan takle alt, er SurPlus Tomahawk Whitewater Packraft det ultimate valget for deg. Med sin uovertrufne slitestyrke kan du stole på at denne packraften vil følge deg på eventyrene dine i mange år fremover.

 

Med i pakken får du:

- Sete
- Ryggstøtte
- Pumpesekk for rask luftfylling
- Ryggsekk
- Åre
- Rep.kit (lim medfølger ikke)
- Avtagbart spruttrekk

 

Tekniske spesifikasjoner:

 

Vekt 5kg
Ytre lengde 255cm
Ytre bredde 98cm
Indre lengde *cm
Indre bredde *cm
Tube diameter 29cm
Lastekapasitet 150kg
Materiale 840D TPU nylon i bunn, 420D TPU nylon i tuber

Produktinformasjon

Farge Gul