SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Blå - 235cm SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Blå - 235cm SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Blå - 235cm

SurPlus Cherokee Whitewater Packraft

Pakke - 235cm

Varenr:105200
FargeBlå
SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Blå - 235cm
SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Grønn - 235cm
SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Gul - 235cm
SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Oransje - 235cm
SurPlus Cherokee Whitewater Packraft Pakke - Rød - 235cm
6 990,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
4 Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
4 Butikk Kristiansand
4 Butikk Lillehammer

Er du på utkikk etter en packraft som tåler de tøffeste utfordringene naturen har å by på? SurPlus Cherokee Whitewater Packraft er ditt ultimative valg, konstruert med fokus på uovertruffen slitestyrke for å sikre at den står imot selv de mest krevende forholdene.

 

Med SurPlus Cherokee Packraft kan du være trygg på at du har en følgesvenn som er bygget for å vare. Her er hvorfor slitestyrken er vår fremste prioritet:

 

Materialvalg: Vår packraft er konstruert med førsteklasses materialer som er nøye utvalgt for sin motstandsdyktighet. Bunnen er laget av 840D TPU nylon, kjent for sin utrolige slitestyrke og motstandsdyktighet mot skader. Tuber laget av 420D TPU nylon gir ekstra beskyttelse og pålitelighet.

 

Robuste sømmer: Vi går ikke på kompromiss når det gjelder kvaliteten på sømmene. Hver eneste søm på SurPlus Cherokee er nøye forsterket for å motstå belastningen fra kraftig stryk og utfordrende farvann.

 

Holdbarhet: SurPlus Cherokee er laget for å være din pålitelige partner i mange år fremover. Investeringen din vil gi deg glede og spenning på vannet sesong etter sesong.

 

Så, om du drømmer om å utforske utfordrende elver, padle gjennom krevende stryk eller bare ønsker å være sikker på at din packraft kan takle alt, er SurPlus Cherokee Whitewater Packraft det ultimate valget for deg. Med sin uovertrufne slitestyrke kan du stole på at denne packraften vil følge deg på eventyrene dine i mange år fremover.

 

Med i pakken får du:

- Sete
- Ryggstøtte
- Pumpesekk for rask luftfylling
- Ryggsekk
- Åre
- Rep.kit (lim medfølger ikke)
- Avtagbart spruttrekk

 

Tekniske spesifikasjoner:

 

Vekt 4,5kg
Ytre lengde 235cm
Ytre bredde 98cm
Indre lengde 140cm
Indre bredde 40cm
Tube diameter 29cm
Lastekapasitet 150kg
Materiale 840D TPU nylon i bunn, 420D TPU nylon i tuber

Produktinformasjon

Farge Blå