SurPlus Odin SUP pakke, 10,8" SurPlus Odin SUP pakke, 10,8" SurPlus Odin SUP pakke, 10,8" SurPlus Odin SUP pakke, 10,8" SurPlus Odin SUP pakke, 10,8"

SurPlus Odin SUP

Allround 10'8" - 150kg - Komplett pakke

Varenr:104526

SurPlus Odin er et allsidig oppblåsbart SUP-brett med god oppdrift. Det er retningsstabilt, lett å padle og er tilpasset flere brukere – enten om du ønsker å dra ut på en lengre padletur eller til lek for ungene. Nå med nytt råstilig design! Dette er et all-round brett som tilbyr den komplette SUP-opplevelsen og sikrer gode opplevelser for hele familien i alle aldre! SurPlus Odin selges i en pakke med alt du trenger for å komme i gang med padlingen!

 

 

 

Kom tettere innpå naturen! SUP gir deg den ultimate naturopplevelsen fra vannet - uansett om du er på lengre padleturer, lek med familien eller driver yoga. Odin er et all-round brett som håndterer alt fra små til mellomstore bølger, samtidig som det glir lett og raskt på blikkstille vann. Er du ikke helt sikker på hva som akkurat er ditt bruksområde eller har splittede behov innad i familien, er et all-round brett det du skal begynne med! Enkelt å håndtere for nybegynneren, men samtidig også spennende for den som er litt mer viderekommen.

 

 

 

Startpakken inneholder SurPlus Odin oppblåsbar SUP i sterk PVC og har  en tykkelse på 15cm for god oppdrift og stabiltet på vannet. At brettet er oppblåsbart vil ikke gjøre det mer utfordrende å stå på, men derimot bare enda mer praktisk å håndtere da det enkelt kan fraktes rundt på ryggen i den tilhørende sekken eller bærende i håndtaket som sitter på brettet. Dersom uhellet skulle skje, og du får en rift i brettet, følger det med et reparasjonskit for lapping. At brettet kun veier 9 kg gjør det både enkelt å ta med seg og padle på vannet. I pakken følger det selvfølgelig med en tredelt padleåre som kan komprimeres ved lagring og frakt, samt justeres i lengde ut ifra brukerens høyde eller stående- og sittende padlestilling. Sikkerhetssnoren som følger med festes rundt ankelen for at brettet ikke seiler av gårde dersom du skulle falle ut i vannet. En åresnor til åren kan være lurt å skaffe seg i tillegg.

 

 

 

Brettet pumpes effektivt opp med tilhørende pumpe som viser både psi og bar. 12 – 15 psi er det perfekte lufttrykket for best oppdrift og stabilitet på vannet. Med den effektive pumpen trenger du ikke pumpe opp brettet før du er helt framme ved stranden. Ventilen er kompatibel med flere typer pumper, slik at du kan anskaffe en elektrisk pumpe for SUP dersom dette er ønskelig.

 

 

 

Lastestrikkene på dekket av supbrettet gir muligheten for å pakke med seg diverse utstyr eller bekledning på turen. SUP er en utmerket måte å utforske nærområdet på og kanskje du har lyst til å pakke med deg saker for en dagstur eller overnatting? Ved å pakke i tørrsekker som festes til lastestrikkene på brettet, holder du tingene dine tørre hele veien.

 

 

 

Forestill deg havblikk en varm sommerdag på SurPlus Odin SUP. På disse dagene trenger du ikke annet enn en vest for å komme deg utpå vannet. Vi anbefaler padlevester som er tilpasset bevegeligheten padling krever. Styrefinnen som følger med, hjelper deg å holde retningen under turen og anti-skli matten du står på hjelper deg å holde fotfeste selv når brettet er vått. Når både vær- og vanntemperatur synker noen grader, trenger du heldigvis ikke pakke bort brettet helt enda, ved å gå til innkjøp av neoprenbekledning som en våtdrakt. Med riktig bekledning forlenges sesongen betraktelig!

 

 

 

SurPlus Odin SUP pakke åpner opp for et hav av muligheter! Kom i gang med SUP-padlingen allerede nå!

 

 

Brukermanual

 

Har du sjekket ut våre guider ? Her finner du bla. en guide med nybegynnertips og hvordan man pumper opp et SUP-brett .

 

OBS! SUP-brettet skal IKKE oppbevares oppblåst til mer enn 9 PSI når det ikke er i bruk.

 


Følgende komplett SUP pakke følger med i prisen:

1 x SURPLUS Odin 10'8'' - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)
1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring av komplett pakke
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Fastmontert lastestrikk
1 x Styrefinne

 

 

Spesifikasjoner:

 

Produsent

Surplus

Type

SUP Brett

Anbefalt maksvekt

150kg

Størrelse

10'8''

Bredde

82cm

Lengde

325cm

Tykkelse

15cm

Vekt

9kg

Anbefalt lufttrykk

12-15psi

 

 

 

Produktinformasjon

Anbefalt bruker: Inntil 150 kg
Pakke Brett, padleåre, leash, pumpe, styrefinne, bag, rep. kit
Lengde 325 cm
Bredde 82 cm
Vekt 9 kg