SurPlus 270 - NY 2022 Gummibåt SurPlus 270 - NY 2022 Gummibåt

SurPlus 270 - NY 2022

Gummibåt

Varenr:104516

ALTERNATIVER

6 990,-SALG
9 990,-Veil. pris
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
2 Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand

Flott liten gummibåt som egner seg godt som lettbåt på større fartøy eller for daviter.

Leveres ferdig montert, profesjonelt utført på vårt båtverksted i Drammen. 

Båten leveres uten bunnstoff.
 

 

Størrelse:

115x65x40cm

Tilstand:

Ny

Type:

Gummibåt

Motor inkludert:

Nei

Merke:

SurPlus

Modell:

SurPlus 270

Vekt:

48,2kg

Årsmodell:

2021

Materiale:

PVC

Farge:

Grå/sort

Gulv:

Aluminium

Båten står i:

Norge

 Tilgjengelig motor:

Suzuki 6 HK

Bekymringsfritt motorhold

Motoren har en rekke egenskaper som gir både gode ytelse og bekymringsfritt bruk.
Et balansert bærehåndtak gjør den enkel å bære og transportere.

En kraftig lettvekter

Suzuki 6 hk er kjent for å være en driftsikker og kraftig lettvekter. Dette er en perfekt liten jollemotor som passer til de fleste små båter, enten det er til bruk på lettbåten eller til fiskebåten.

Suzuki er kvalitet tvers i gjennom

Suzuki har frembrakt flere avanserte og miljøvennlige teknologiske innovasjoner enn noen annen båtmotorprodusent. Suzuki har dermed et forsprang i bransjen, både på kraft, ytelse, holdbarhet og kvalitet.

Verdsetter du en driftsikker og sterk motor som går og går og gjør alt det den får beskjed om, år etter år? Ja, da skal du velge Suzuki! 

5 års garanti

Suzuki har 5-års motorgaranti på alle påhengsmotorer. Dette betyr et problemfritt eierskap og sikkerhet for deg som er glad i å være på vannet og ikke tenke på bekymringer.

Suzuki lager suverene båtmotorer

Suzuki har et stort og komplett utvalg av 4-taktsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og Suzuki har et navn og et rykte som det Norske båtfolket verdsetter mer enn noen gang. Hvis du spør en Suzuki-eier på brygga om han er fornøyd med motoren sin, vil du alltid se et stort smil og få en bekreftelse på at han er fornøyd.

Ledende motorteknologi

Suzuki bruker svært mye tid, energi, kunnskap og de mest avanserte teknologiene for å utforske og utvikle teknologier og design som gir de utenbordsmotorer som har mest overlegen kvalitet i form av bedre ytelse, lengre holdbarhet, lavere drivstofforbruk og mer stillegående drift.

50 år etter lanseringen av Suzukis første utenbordsmotor er Suzuki fortsatt ledende innen utenbordsmotorteknologi. De har dominert industrien med prisbelønte innovasjoner og design år etter år.

Suzuki er lidenskapelig opptatt av å designe og skape de beste utenbordsmotorene på markedet. På den måten får mest mulig ut av den tiden du tilbringer på vannet.
Suzuki har lidenskap for perfeksjon. Det betyr at de jobber kontinuerlig for å få ny og innovativ teknologi ut på markedet. Dette vil du alltid merke når du kjører en Suzukimotor.


Suzuki antikorrosjonsbehandling

Både saltvann og ferskvann sliter på motorene. Derfor beskytter Suzuki sine motorer med egne innovative antikorrosjonsbehandling. Epoxy primer smøres rett på aluminiumen for å gi maksimal feste på overflaten. Deretter påføres svart metallisk lakk som toppes av en klar akrylresinfinish. Alt dette sikrer at motoren din holder seg pen og fin lenge.

 

Slagvolum (ccm)

138 cc (8.4 cu.in)

Motortype

4-takt

Sylindre

1

Effekt (HK)

4,4kW / 6HK

Anbefalt turtall

4750 - 5750 o/Min.

Stammelengde

Kort: 381 mm (15 in.) L: 508 mm (20 in.)

Vekt (kg)

Kort stamme/lang stamme: 23,5 kg/24,5 kg

 

Konfigurer