Silva Exceed 4XT hodelykt 2300 lumen Silva Exceed 4XT hodelykt 2300 lumen Silva Exceed 4XT hodelykt 2300 lumen Silva Exceed 4XT hodelykt 2300 lumen Silva Exceed 4XT hodelykt 2300 lumen

Silva Exceed 4XT hodelykt

2300 lumen

Varenr:104633
3 699,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger

Nye Silva Exceed 4XT er Silvas kraftigste hodelykt. Hodelykten passer til alle aktiviteter, som skiturer i vintermørket, toppturer, løpeturer i skogen eller terrengsykling. Tilhørende lite, men kraftfult 10.5 Ah batteri, som du enten kan feste på lykten eller putte i lomma, med hjelp av den medfølgende forlengelseskabelen. Robust og holdbar med lang levetid, er dette lykten for dine favorittaktiviteter! 2000 true lumen, et maks boost mode på 2300 lumen når kvelden er på sitt mørkeste og en egen lav-lumen funksjon på 80 lumen når sterkere lys ikke trengs og du vil spare batteri.

 

Hele 60 timer levetid på minimum lysstyrke, 18 timer på medium styrke og 12 timer på maksimum. Dette betyr at Silva Exceed 4XT blir din kompis på langturen. Batteriindikatoren hjelper deg med å holde kontroll på når lykten bør lades og sikrer at du aldri drar avgårde med for lite strøm.

 

Medfølgende utstyr for feste til lyktestoppen, hjelm eller sykkelstyret. I tillegg følger det med en forlengelseskabel for å kunne putte batteriet der det er mest praktisk for deg. Det følger også med en batteriholder for å holde batteriet på plass for en komfortabel tur uten irritasjonsmomenter.

 

Silva Intelligent Light og Silva Flow Light er de smarte funksjonene som optimaliserer turen. Silva Intelligent Light justerer lyset fra nær- til fjærnlys for best mulig terrengbilde. Silva Flow Light justerer lyset etter tilten på lykten for å tilpasse den aktuelle aktiviteten. Funksjonene sørger for en trygg tur med best mulige forhold.