Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå Riot Quest 10 Blå

Riot Quest 10

Varenr:105619
FargeBlå
Riot Quest 10 Blå
Riot Quest 10 Grå Camo
Riot Quest 10 Sunset
6 990,-
-+
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

Riot Quest 10 er en praktisk kajakk som du både trygt og enkelt kan ta med deg på tur. Kajakken er stødig og stabil, samt enkel å manøvrere. Quest 10 passer for deg som er nybegynner, deg som ønsker en kajakk som er enkel å løfte på biltaket eller ned til vannet, og den passer for deg som trenger en enkel kajakk for hele familien på hytta - Quest 10 har så mange bruksområder og det er nettopp derfor den er så populær!

Kajakken har en romslig cockpit (sittebrønn) som gjør det enkelt å stege inn og ut av kajakken. Den vil også kjennes veldig trygg dersom du skulle velte kajakken rundt - da vil du enkelt skli ut av kajakken. Riot Quest 10 er utstyrt med en lasteluke der du kan pakke med dine nødvendigheter for turen, den har fiskestangholder og et meget komfortabelt sete som gjør turen enda mer behagelig!

Det skal ikke være tungvindt å komme seg ut på vannet med Riot Quest 10!

Videre anbefalinger ved kjøp av Riot Quest 10:

- Kajakken er relativt bred som vil si at du gjerne kan velge en litt lenger åre enn vanlig. For eksempel denne i lengde 230cm eller 240cm.

- Husk at du må bruke vest i kajakken! Vi har mange fine vester fra Palm egnet for padling med en genial passform for padlebevegelsen! Se utvalget her.

Produktinformasjon

Farge Blå