Palm Bora Tørrdrakt Dame Gul/Grå M Palm Bora Tørrdrakt Dame Gul/Grå M

Palm Bora Tørrdrakt Dame

Varenr:200020
FargeGul/grå
Palm Bora Tørrdrakt Dame Gul/Grå M
Størrelse
13 899,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
2 Butikk Stavanger
3 Butikk Tønsberg
1 Butikk Kristiansand
1 Butikk Lillehammer

Palm Bora tørrdrakt er toppmodellen blant de fantastiske tørrdraktene fra Palm. Bora er den ultimate tørrdrakt for kaldt vær, og er perfekt for hav- og kystutforskning! Drakten kommer med YKK-vanntett glidelås, som både er slitesterk og enkel å åpne og lukke. En utmerket tørrdrakt for endrende og utfordrende forhold.

Drakten kommer med en justerbar stormhette. Det vil si at du enkelt kan rulle den sammen dersom du ikke har behov for å bruke hetten. Forsterkede slitepunkter (knær, sete og albuer) for en ekstremt holdbar og slitesterk drakt som kan brukes i mange år framover og absolutt er verdt investeringen! Med åpning langs øvre del av ryggen, er drakten enkel å hoppe inn og ut av. Lommer foran på magen dekket med fleece innvendig, for at du kan varme hendene i lommen.

Det beste med Palm Bora tørrdrakt, er at halsmansjetten er av neoprenmateriale! Her har du topp komfort med ikke-gnagende ultrastretch halsmansjett, som samtidig er svært holdbar og holder seg like stram i materiale selv etter mange gangs bruk. Drakten kommer i både herre- og damemodell, for å møte dine eksakte behov ute på vannet. Et fire-lags materiale i både drakt og sokker gir drakten en god varme selv på de kaldeste dagene og en pusteevne du aldri før har sett i en tørrdrakt!

 

-  XP 4-lags materiale i drakten, forsterkede flater

-  XP 4-lags sokker

-  YKK AquaGuard glidelås lommer på fremside, med fleece liner

-  YKK AquaSeal glidelås åpning.

-  Justerbar hette, kompatibel med hjelm

-  1987 g (L)

 

 

 

 

Produktinformasjon

Farge Gul/grå
Størrelse M