NorthZone SCG glassfiber padleåre 210-220 cm NorthZone SCG glassfiber padleåre 210-220 cm

NorthZone SCG glassfiber padleåre

Varenr:200930
2 079,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
5+ Butikk Stavanger
5+ Butikk Tønsberg
5+ Butikk Kristiansand
5+ Butikk Lillehammer
NorthZone SCG padleåre - glassfiber

NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi.

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % glassfiber skaft og fiberarmert nylon blader. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 210-220 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium. Åren er et godt valg for deg som ønsker ei lett padleåre som også tåler hardt bruk. Vekten er kun 980 gram. 

SCG står for "Straight Control Grip". Åren har rett skaft med oval utforming. Ved å føre hendene fra midten av åren og ut mot sidene vil du raskt føle hvor det perfekte padlegrepet skal være. Velger du NorthZone årer sikrer du deg fantastiske padleopplevelser i mange år! 

 

Vekt 980g
Lengde 210-220 cm
Vridning Høyre og venstre, alle vinkler
Delbar Ja
Størrelse blad Small