NorthZone Adventure Straight Fullcarbon 210-220 cm NorthZone Adventure Straight Fullcarbon 210-220 cm

NorthZone Adventure Straight Fullcarbon

Varenr:200929
Årelengde
3 999,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
1 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
5+ Butikk Lillehammer

NorthZone FCG Adventure straightshaft - FULLCARBON


NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi. Padleårene i fullcarbon leveres med skumfylte blader for mer oppdrift. Dette gjør åren lettere å føre i vannet og du får en raskere progresjon i padlingen. Det mest eksklusive på markedet! 

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % carbon materialet, den er superlett og veier kun 715 g! Dette er vår aller letteste åre designet med små blader for lengre turer. Small størrelse på bladene gjør den svært energieffektiv og lett å padle med. Dette er et godt valg for deg som ønsker den beste kvalitet i kombinasjon med lav belastning. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 210-220 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium.

FCG står for "Full Control Grip". Åren har rett skaft med oval utforming. Ved å føre hendene fra midten av åren og ut mot sidene vil du raskt føle hvor det perfekte padlegrepet skal være.

 

Vekt 715g
Lengde 210-220 cm
Vridning Høyre og venstre, alle vinkler
Delbar Ja
Størrelse blad Small
Skaft Rett skaft

 

Produktinformasjon

Årelengde 210-220 cm