1081 1081

NorthZone Adventure Bentshaft Fullcarbon

205-215 cm

Varenr:200925
4 999,-
Årelengde
205-215 cm
205-215 cm
210-220 cm
210-220 cm
-+
Forventet levering (41 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

NorthZone FCG Adventure benthtshaft - FULLCARBON

NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi. Padleårene i fullcarbon leveres med skumfylte blader for mer oppdrift. Dette gjør åren lettere å føre i vannet og du får en raskere progresjon i padlingen. Det mest eksklusive på markedet! 

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % carbon materialet, den er superlett og veier kun 755 g! Dette er vår aller letteste åre designet med små blader for lengre turer med bøyd skaft. Small størrelse på bladene gjør dette til vår mest energieffektive og skånsomme åre i kombinasjon med bøyd skaft. Dette er det beste valget for deg som ønsker lav belastning. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 210-220 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium.

FCG står for "Full Control Grip". Åren har bøyd skaft med oval utforming. Det bøyde skaftet gir lavere rotasjon i håndledd ved nedsettet av åren. I tillegg har du alltid full kontroll på grepet. Dette er vår aller beste åre og noe av det mest teknologisk avanserte på markedet!  Velger du NorthZone årer sikrer du deg fantastiske padleopplevelser i mange år! 

 

Vekt755g
Lengde210-220 cm
VridningHøyre og venstre, alle vinkler
DelbarJa
Størrelse bladSmall
SkaftBøyd skaft

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent NorthZone
Type Årer
Årelengde 205-215 cm


Support
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.