Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm) Momas Wayfarer+ LTD L (175-190cm)

Momas Wayfarer+ LTD

 Limited edition av flaggskipet Wayfarer+

Varenr:106039
  • Kraftig 115Nm motor
  • Rekkevidde opptil 180 km
  • Hydrauliske Shimano Bremser
Størrelse sykkel
24 990,-SALG
37 990,-Veil. pris
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
1 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

 

Momas Wayfarer+ LTD

 

En sykkel som går utover det ordinære, Momas Wayfarer+ LTD er en visjon av stil og kraft. Med sitt slående designkonsept, kombinerer denne allsidige elsykkelen topp ytelse med enestående funksjonalitet for å levere den ultimate kjøreopplevelsen.

 

Elegant design

Wayfarer+ LTD utmerker seg ikke bare med sine imponerende spesifikasjoner, men også med sin estetiske appell. Den nøye utformede rammen og detaljene reflekterer ekte håndverk, og sykkelen skiller seg ut med en aura av raffinement. Den lave rammen legger til et snev av eleganse og gir en praktisk tilnærming som gjør den ideell for daglig bruk.

 

Turbo+ Motor for kraft og akselerasjon

Den kraftige Turbo+ 48V-motoren, med et imponerende dreiemoment på 115 Nm, gir Wayfarer+ LTD kraften den trenger for å takle variert terreng med letthet. Enten du navigerer gjennom bygater eller utforsker landeveier, gir denne motoren deg akselerasjon og kraftreserve for å håndtere enhver situasjon.

 

Lang rekkevidde og pålitelige bremser

Med en imponerende rekkevidde på opptil 180 km, gir Wayfarer+ LTD deg friheten til å utforske lengre og bredere. De hydrauliske Shimano-skivebremsene legger til en ekstra dimensjon av sikkerhet og presis kontroll, og sikrer pålitelige stopp uansett hastighet eller terreng.

 

Stil og prestasjon i hvert tråkk

Samlet sett representerer Momas Wayfarer+ LTD det beste innen el-sykkelteknologi, en perfekt symbiose av stil og ytelse. Denne sykkelen er ikke bare et transportmiddel; den er et uttrykk for individuell stil og et pålitelig verktøy for eventyrlige turer. Med Wayfarer+ LTD går du ikke bare dit du skal, du gjør det med stil

 

 

Motor Momas Turbo+ 48V / 250w krankmotor / 115Nm
Batteri 48V 20Ah (960wh)
Optimal rekkevidde 180 km
Ramme Aluminium
Gaffel Momas X3
Styre Risebar
Stem Fast
Setepinne Med demping
Hjulstørrelse 27,5"
Aksling Hurtigkopling
Dekk 27,5" x 2.4"
Bremser Shimano AMT-200 hydrauliske skivebremser
Girskifter Shimano
Kassett Shimano
Kjede KMC E8 Sport EPT
Display Momas M16 LCD
Gir Shimano Cues 10-speed
Materiale Aluminiumslegering
Lys Ja
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 28 kg
Maks vekt 130 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

 

Produktinformasjon

Størrelse sykkel L (175-190cm)