Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm) Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm) Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm) Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm) Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm) Momas Summit+ Trekking XL (185 - 200cm)

Momas Summit+ Trekking

 Høytytende og eventyrlysten turkamerat!

Varenr:105891
  • 115 Nm i dreiemoment
  • Høy kjørekomfort og styrke
  • Optimal rekkevidde på opptil 180 km
  • 960wh batteri

 

Ikke bare er den veldig kul – med sine høytytende egenskaper lover Summit+ en helt ny kjøreopplevelse. Er du nysgjerrig på å utforske naturens kronglete stier? Det er også Summit+ Trekking.

44 990,-
-+
4 på nettlager
Vis beholdning i butikk
4 Butikk Drammen
2 Butikk Stavanger
3 Butikk Tønsberg
1 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

 

 

 

Momas Summit+ Trekking

 

Dynamisk kjøring med kvalitetskomponenter
El-sykkelen har flere egenskaper som bidrar til høy kjørekomfort og styrke. Motoren leverer hele 115 Nm i dreiemoment, og batteriet har en spenning på 48 V, kapasitet på 20 Ah og en total kapasitet på 960 Wh, noe som gir el-sykkelen en optimal rekkevidde på opptil 110 kilometer. Siden motoren er plassert i midten, jobber den kontinuerlig og sømløst, noe som gir perfekt vektbalanse og bidrar til en behagelig kjøreopplevelse. Dempegaffelen sørger for å håndtere alle ujevnheter i underlaget, og skivebremsene sikrer at hver bremsing skjer umiddelbart og trygt.

 

Så enten du møter på kupert terreng, bratte bakker eller har en lang sykkeltur foran deg, kan du stole på at Summit+ Trekking tar deg til målet.

 


Display som holder oversikt over kjøringen din
På den medfølgende skjermen kan du enkelt holde oversikt over kjøringen din, tidligere turer, hastighet, batterinivå, feilkoder og mye mer. Og ved å velge assistansenivå selv, kan du bruke el-sykkelen som en vanlig tradisjonell sykkel, som en trenings-sykkel, pendler-sykkel eller som en helgeutflukt-sykkel langs kysten. Dette er med andre ord en svært allsidig el-sykkel.

 

Med Summit+ Trekking kan du enkelt utforske naturen eller tiltrekke oppmerksomhet på byens gater.

 

 

Motor Momas Turbo+ 48v / 250w krankmotor / 115Nm
Krank  
Batteri 48V 20Ah (960Wh)
Optimal rekkevidde 180 km
Ramme
Gaffel Momas X3
Styre  
Stem  
Setepinne  
Hjulstørrelse 29"
Nav, fremre  
Nav, bakre  
Aksling  
Dekk 29" Maxxis
Bremser Shimano MT-200 hydrauliske skivebremser
Girskifter Shimano Cues 10 Speed
Kassett
Kjede KMC E10 Sport EPT
Display Momas D16 LCD
Gir
Materiale Aluminiumslegering
Lys Ja
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 36 kg
Maks vekt 120 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Produktinformasjon

Batteri 48v 20Ah (960wh)
Dekktype Hybriddekk
Gir 10-speed
Hjulstørrelse 29"
Størrelse sykkel XL (185-200cm)
Sykkeltype Allround/by
Vekt fører 120 kg
Vekt 36 kg