Momas Wayfarer+ M (160-180cm) Momas Wayfarer+ M (160-180cm) Momas Wayfarer+ M (160-180cm) Momas Wayfarer+ M (160-180cm) Momas Wayfarer+ M (160-180cm) Momas Wayfarer+ M (160-180cm)

Momas Wayfarer+

Flaggskipet i oppgradert utgave!

Varenr:105872
  • Opptil 180 km rekkevidde
  • Motorstyrke 115 Nm
  • Stabile og brede 6 cm dekk
  • 960 Wh batteri
  • Demping i setepinnen

Usikker på hvilken størrelse du bør velge?
Din høyde i cm:

Størrelse sykkel
37 990,-
-+
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

 

Momas Wayfarer+

 

Kraftig oppgradert + utgave av folkefavoritten WAYFARER!

Momas Wayfarer 2023 fikk 9/10 og ble sterkt anbefalt av Tek.no. Ikke uten grunn, råsterk motor, stort batteri høy komfort, høy byggekvalitet og gunstig pris er en uslåelig kombinasjon.

 

Men nå har vi gjort den enda bedre! Den nye 2024 +modellen har store oppgraderinger. Hva er nytt? Motorstyrken er økt til 115NM, batteriet er 33% større og økt til 960wh som gir hele 180 km rekkevidde! I tillegg har den fått oppgradert sete og demper i setepinne, som gjør at kjørekomforten som allerede var meget god nå er fantastisk. 

 

Wayfarer fikk svært gode resultater i TEK sin elsykkel test 2023 med 9/10 i karakter. Her dras den kraftige motoren Momas Turbo frem. "Og turbo, det har den fra første fraspark, med masse kraft og ståpåvilje i bakkene", skriver Tek.no. Videre belyses låsbare dempere, brede allsidige dekk, solid og trykk ramme, baggasjebrett med MIK-system, gode holker og det enorme batteriet som gir svært lang rekkevidde. Nå er Wayfarer+ her for å gi en enda råere sykkelopplevelse!

 

  • 115 Nm!
  • 960Wh batteri
  • Opptil 180 km rekkevidde
  • Stabile og brede 6cm dekk


Momas Wayfarer+ er en el-sykkel fylt opp av kvalitet, i alle ledd.

 

Wayfarer+, ett av Momas sine flaggskip, er designet for å dekke alle dine behov som en allsidig elsykkelrytter på en svært god måte. Modellen byr på utrolig komfortabel kjøring med sine brede og stabile 2,4 inch dekk og behagelige sete. Rammens utforming i kombinasjon med ovennevnte, lar deg "flyte" elegant og komfortabelt fra A til Å, både i by og i ulendt terreng.

 

Momas Wayfarer+ er utstyrt med et enormt integrert batteri på hele 960 Wh. Komforten med denne modellen kan altså nytes i opptil 180 km per lading.

 

Modellen leveres med en råsterk midtmontert krankmotor som yter 115 Nm. Med sin svært gode klatreevne forseres selv de bratteste bakker på en enkel måte. Juster ned motorstyrke ut ifra preferanse slik at du kan bruke mer krefter selv dersom du ønsker å oppnå økt treningseffekt.

 

Leveres med integrert lys foran og bak, bagasjebrett med MIK-system og aluminiums-skjermer. Dette er på mange modeller ekstrautstyr, her får du alt med på kjøpet.

 

NB: Maksvekt på bagasjebrettet er 25 kg.

 

 

Flaggskipet Momas Wayfarer+, en komplett elsykkel

 

NB! Batteriet er i dvalemodus ved utpakking. For å aktivere batteriet må på-knappen holdes inne i 5 – 10 sekunder.

 

 

 

 

Motor Momas Turbo+ 48V / 250w krankmotor / 115Nm
Batteri 48V 20Ah (960wh)
Optimal rekkevidde 180 km
Ramme Aluminium
Gaffel Momas X3
Styre Risebar
Stem Fast
Setepinne Med demping
Hjulstørrelse 27,5"
Aksling Hurtigkopling
Dekk 27,5" x 2.4"
Bremser Shimano AMT-200 hydrauliske skivebremser
Girskifter Shimano
Kassett Shimano
Kjede KMC E8 Sport EPT
Display Momas M16 LCD
Gir Shimano
Materiale Aluminiumslegering
Lys Ja
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 28 kg
Maks vekt 130 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

 

Produktinformasjon

Batteri 48v 20Ah (960wh)
Bremser Shimano hydrauliske skivebremser
Bruker Unisex
Dekktype Hybriddekk
Fart 25 km/t
Gir 8-speed
Hjulstørrelse 27.5"
Størrelse sykkel M (160-180cm)
Vekt fører 130 kg
Vekt 28 kg