Momas Randolph 250w Bewo - GRATIS FRAKT!

Momas Randolph

God og behagelig allroundsykkel

Varenr:101609
  • Kraftig Bewo krankmotor
  • Stillegående motor og energieffektiv
  • 28 tommer hjulsett

 

Usikker på hvilken størrelse du bør velge?
Din høyde i cm:

Denne sykkelen fikk utmerkelsen BEST I TEST av TEK.NO. 

 

 

Randolph leveres med nytt stort batteri på hele 14ah og 504wh som gir betydelig økt rekkevidde! Ny forbedret motor er mer energieffektiv. Den bidrar til økt rekkevidde samt en mer behagelig opplevelse på sykkelsete. Med nye vanntette koblinger er Randolph uslåelig sammenlignet med ALT annet på markedet i samme prisklasse. Testvinneren er tatt til et helt nytt nivå og utbedringene er store! Med de samme kjente testvinnerkomponentene og drivverk fra shimano er du sikret Norges beste elsykkel kjøp til en rå pris. Som alltid får du pedaler og støtte i prisen. 
Ingen over, ingen ved siden av - Momas Randolph!

 

En hybridsykkel er en sporty, komfortabel og anvendig sykkel som kan brukes på både korte og lengre turer. De ruller lett, har et moderne design og gir deg mulighet for høyt tempo. Samtidig har de smidigheten og andvendligheten til en bysykkel. Den har en kraftig Bewo krankmotor som gir en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Motoren er sentermontert og den vil operere på optimalt turtall til enhver tid.  Sentermontert motor er udiskutabelt det beste motorsystemet til elsykler, og har mest avansert teknologi og nyvinning. Leveres som standard med hydrauliske skivebremser og shimano altus gir. LCD displayet viser fart batterinivå og har 5 ulike moduser for hvor mye kraft motoren skal generere. I tillegg leveres den med trilleassistanse hvor sykkelen går av seg selv i 6 km/t.Meget god klatreevne i bratte bakker.
Her får du en rå sykkel til en rå pris! 

 

Motor optimalisering

Vi anbefaler alle våre sykkelkunder å benytte seg av motoroptimalisering for å få maksimalt utbytte av sin sykkel. Der en vanlig motor øyeblikkelig kutter ved 25 km/t, vil optimalisering gi en sømløs effektreduksjon i tillegg til en lovlig hastighetsøkning på 10%. Optimeringen gjør på samme tid motoren opptil 20% mer energibesparende og gir med det økt rekkevidde. Få mer ut av sykkelen din!

Motoroptimalisering Pluss (ulovlig)

I tillegg til fordelene ovenfor får du her økt toppfart til 40 km/t og mer kraft ut av motoren.

 

Egenskaper:
- Hybridsykkel med lite rullemotstand i dekkene.
- Sentermontert motor for perfekt balanse og optimal sykkel følelse
- Trilleassistanse

 

 

Brukermanual
Monteringsvideo

 

 

Motor Bewo 36V / 250w krankmotor / 60Nm
Krank Bewo 44t, 170mm
Batteri 36V 14Ah (504wh)
Optimal rekkevidde 100 km
Ramme Aluminium m/gaffel
Gaffel Stiv
Styre Zoom, 680mm, ø: 31.8
Stem Zoom, 110mm
Setepinne Zoom, 320mm, ø: 30.6mm
Hjulstørrelse 28"
Nav, fremre Quando
Nav, bakre Quando
Aksling Quick Release
Dekk 700 x 40C
Bremser Shimano sm-bh59-jk hydraulisk, 160mm
Girskifter 8s, Shimano, SL-M315
Kassett Shimano CS-HG 200-8
Kjede KMC X8E
Display King-meter km529-LCD
Gir Shimano CS-HG 200-8
Bakgir 8-delt Altus
Materiale Aluminium 6061
Lys Ja, sterkt hvitt lys i front
Støtte Ja
Vekt 22 kg
Maks vekt 120 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Konfigurer

Produktinformasjon

Batteri 36v 14Ah (504wh)
Bremser Shimano hydrauliske skivebremser
Bruker Unisex
Dekktype Hybriddekk
Farge Mørkegrå/rød
Fart 25 km/t
Gir 8-speed
Hjulstørrelse 28"
Motor Bewo 36V / 250w krankmotor / 60Nm
Optimal rekkevidde 100 km
Størrelse forsendelse 143 x 24 x 77 cm
Sykkeltype Allround/by
Vekt fører 110 kg
Vekt 22 kg