Momas L2 Dame 2022 250w Bewo - GRATIS FRAKT!

Momas L2 Dame 2022

250w Bewo - GRATIS FRAKT!

Varenr:101593
  • Kraftig Bewo krankmotor
  • Sporty, komfortable og anvendig
  • Damesykkel til asfalt, grus og sti

 

Usikker på hvilken størrelse du bør velge?
Din høyde i cm:

 

Vi spanderer 1 års gratis medlemskap i NAF Sykkel til alle som kjøper sykkel hos oss! Reduser sjansen for tyveri, øk sannsynlighet for å få sykkelen tilbake ved tyveri og reduser egenandel på forsikring med opptil 50%! Innmeldingsinfo får du tilsendt på mail rett etter kjøp.


GRATIS frakt på alle el-sykler!

 
Momas L2 er utviklet på lik linje som TEK.NO sin testvinner Momas Randolph. L2 leveres med stort batteri på hele 13ah og 481wh som gir svært god rekkevidde! Ny forbedret motor er mer stillegående og energieffektiv. Den bidrar til økt rekkevidde samt en mer behagelig opplevelse på sykkelsete. Med nye vanntette koblinger er L2 uslåelig sammenlignet med ALT annet på markedet i samme prisklasse. L2 er tatt til et helt nytt nivå og utbedringene er store! Med kjente komponenter og drivverk fra shimano er du sikret Norges beste elsykkel-kjøp til en rå pris. Som alltid får du pedaler og støtte i prisen.
Ingen over, ingen ved siden av - Momas L2!

L2 er sporty, komfortabel og anvendig. Brukes på både korte og lengre turer. Den har et stilrent og moderne design med lekre detaljer. Samtidig har den smidigheten og anvendeligheten til en bysykkel. Den har en kraftig Bewo krankmotor som gir en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Motoren er sentermontert og den vil operere på optimalt turtall til enhver tid.  Sentermontert motor er udiskutabelt det beste motorsystemet til elsykler, og har mest avansert teknologi og nyvinning. Leveres som standard med shimano altus gir. Nytt LCD display viser batterinivå og har 5 ulike moduser for hvor mye kraft motoren skal generere. Meget god klatreevne i bratte bakker.

Her får du en rå sykkel til en rå pris! 

 

Motoroptimalisering

Vi anbefaler alle våre sykkelkunder å benytte seg av motoroptimalisering for å få maksimalt utbytte av sin sykkel. Der en vanlig motor øyeblikkelig kutter ved 25 km/t, vil optimalisering gi en sømløs effektreduksjon i tillegg til en lovlig hastighetsøkning på 10%. Optimeringen gjør på samme tid motoren opptil 20% mer energibesparende og gir med det økt rekkevidde. Få mer ut av sykkelen din!

 

Motoroptimalisering Pluss (ulovlig)

I tillegg til fordelene ovenfor får du her økt toppfart til 40 km/t og mer kraft ut av motoren.

 

Egenskaper:
- Damesykkel med elmotor for bruk på asfalt, grus og sti.
- Enkel i bruk, driftssikker
- Sentermontert motor for perfekt balanse og optimal sykkel følelse
- Bagasjebrett
- Trilleassistanse

 

 

Brukermanual

 

 

Motor Bewo 36V / 250w / 50Nm
Krank Bewo 44t, 170mm
Batteri 37V 13Ah (481wh)
Optimal rekkevidde 100 km
Ramme Aluminium m/gaffel
Gaffel Stiv
Styre Zoom, 600mm, ø: 31.8
Stem Momas, 90mm
Setepinne Zoom, 320mm, ø: 30.6mm
Hjulstørrelse 28"
Nav, fremre Quando
Nav, bakre Quando
Aksling Quick Release
Dekk CST ClassicZeppelin 28x2.0
Bremser Logan hydraulisk, 160mm
Girskifter 8s, Shimano SL-M315
Kassett Shimano CS-HG 200-8
Kjede KMC X8E
Display King-meter km529-LCD
Gir 8-delt, Shimano Altus
Materiale Aluminium 6061
Lys Hvitt lys fremover, rødt lys bakover
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 26 kg
Maks vekt 120 kg

 

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Konfigurer