Momas Jason Momas Jason Momas Jason Momas Jason Momas Jason Momas Jason Momas Jason

Momas Jason

Like god i byen som i terrenget

Varenr:101585

20 000+ Solgte! Testvinner og norges mest populære og mest solgte elsykkel uansett merke! Sterk krankmotor, 14 ah Samsung batteri, hydrauliske skivebremser, Opptil 100km rekkevidde.

 

Usikker på hvilken størrelse du bør velge?
Din høyde i cm:

19 990,-
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
2 Butikk Stavanger
0 Butikk Tønsberg
0 Butikk Kristiansand
0 Butikk Lillehammer

Opplev Norges mest solgte elsykkel, Momas Jason - kåret til testvinner hos Tekguiden 2023! Denne fantastiske elsykkelen er en videreutvikling av den prisvinnende Momas Randolph og kommer med en helt ny motor som er enda mer stillegående og energieffektiv, samt et stort batteri på hele 14ah og 504wh som gir en betydelig økt rekkevidde. Og det er ikke alt - Momas Jason har også blitt utbedret med nye vanntette koblinger, slik at du kan sykle i all slags vær!

Velg mellom to modeller, Standard og Urban . Standardmodellen er den kritikerroste modellen som har blitt kåret til best i test flere ganger, mens Urban-modellen er oppgradert med bagasjebrett, skjermsett, frontlys og helintegrert batteri. Denne modellen er perfekt for deg som sykler mye i byen og ønsker en mer behagelig sittestilling.

Momas Jason er uslåelig sammenlignet med alt annet på markedet i samme prisklasse! Med drivverk fra Shimano og testvinner-komponenter, får du Norges beste elsykkel til en rå pris. Og med justerbar dempergaffel og lett aluminiumsramme, gir Momas Jason en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Sentermontert motor er udiskutabelt det beste motorsystemet til elsykler og Momas Jason har mest avansert teknologi og nyvinning. Med trilleassistanse og god klatreevne i bratte bakker, vil Momas Jason være den perfekte følgesvenn på alle dine sykkelturer.

Og det beste av alt - det er enkelt å handle Momas Jason hos oss! Bestiller du i vår nettbutikk, leverer vi sykkelen din 90% ferdig montert! Du trenger hverken spesialverktøy eller spesialkompetanse for å ferdigmontere din nye sykkel på kun 20-30 minutter. Handler du i en av våre butikker, vil vi selvsagt kunne montere sykkelen din for deg - 100% klar for bruk!

Husk at rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Men med Momas Jason kan du forvente en imponerende rekkevidde uansett hva du møter på din sykkeltur. Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, og motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav.

Kjøp Momas Jason i dag og opplev en helt ny sykkelopplevelse som vil gi deg mer frihet og moro på dine sykkelturer. Med Momas Jason får du kvalitet i alle ledd, og en sykkel som vil være en pålitelig følgesvenn på alle dine eventyr.

Og husk, med vår enkle monteringsvideo og våre erfarne butikkansatte, vil du være på vei ut på tur på kort tid!

 

Motoroptimalisering

Vi anbefaler alle våre sykkelkunder å benytte seg at motoroptimalisering for å få maksimalt utbytte av sin sykkel. Der en vanlig motor øyeblikkelig kutter ved 25 km/t, vil optimalisering gi en sømløs effektreduksjon i tillegg til en lovlig hastighetsøkning på 10%. Optimeringen gjør på samme tid motoren opptil 20% mer energibesparende og gir med det økt rekkevidde.


 

Egenskaper:
- Terrengsykkel med elmotor for bruk på vei, terreng og sti.
- Justerbar dempergaffel
- Sentermontert motor for perfekt balanse og optimal sykkel følelse
- Trilleassistanse

 

 

Brukermanual
Monteringsvideo

 

 

Motor Bewo 36V / 250w krankmotor / 60Nm
Krank Bewo 44t, 170mm
Batteri 36V 14Ah (504wh)
Optimal rekkevidde 100 km
Ramme Aluminium m/gaffel
Gaffel SR Suntour 80mm
Styre Zoom, 700mm, ø: 31.8
Stem Momas, 95mm
Setepinne Zoom, 320mm, ø: 30.6mm
Hjulstørrelse 27,5"
Nav, fremre Quando
Nav, bakre Quando
Aksling Quick Release
Dekk Kenda, 27.5x2.1
Bremser Shimano MT200 hydrauliske skivebremser, 160mm
Girskifter 8 speed Microshift
Kassett Shimano CS-HG 200-8
Kjede KMC X8E
Display King-meter km529-LCD
Gir 8 speed rear derailleur
Bakgir 8-delt Microshift
Materiale Aluminium 6061
Støtte Ja
Lys Frontlys
Vekt 23 kg
Maks vekt 120 kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Konfigurer

Produktinformasjon

Batteri 36v 14Ah (504wh)
Bremser Logan hydrauliske skivebremser
Bruker Unisex
Dekktype Terrengdekk
Farge Mørkegrå/rød
Fart 25 km/t
Gir 8-speed
Hjulstørrelse 27.5"
Motor Bewo 36V / 250w krankmotor / 60Nm
Optimal rekkevidde 100 km
Størrelse forsendelse 146 x 24 x 77 cm
Sykkeltype
  • Allround/by
  • Terreng
Vekt fører 120 kg
Vekt 23 kg