Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

Axis Kayak DIP NEONFARGER -55 %

Varenavn2:
Gummi coating som sprayes på som lakk, og kan enkelt dras av igjen, For beskyttelse, sikkerhet eller bare for et spesielt utseende!
Variant
Pris NOK:
175,-
 
Legg i handlekurv
Klarna:
11,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
axis kayak dip neonfarger  55
Ikke noe bilde
Picture 3048.jpg
Picture 3048_1.jpg
Picture 3048_2.jpg
Varebeskrivelse:

Flouriserende gummimaling på spray, kan brukes på alle ikke absorberende flater og er meget slitesterkt. Spayes på kajakken, åre, hjelmer osv som beskyttelse, som en sikkerhetsfarge eller om man bare ønsker et spesielt utseende, og kan dras av som gummifilm dersom man ikke ønsker det lenger! Kan brukes på nesten hva som helst, vi har til og med sprayet det på vår Axis kayaks reklamebil! se bilder under.  Gir kraftig, nesten selvlysende farger, og er meget godt egnet til å påføre kajakk eller åre for bedre synlighet.

 Axis kayak DIP er i utgangspunktet det samme som Plasti Dip, men gir jevnere og penere finish.
 
NB: Må brukes på hvitt underlag, hvis det skal brukes på andre farger må grunningen benyttes først.
 

TEKNISK beskrivelse:
AXIS KAYAK DIP er en unik syntetisk gummicoating (Polyurethan) som er elektrisk isolerende, vanntett, slitesterk, rustbeskyttende, bestandig mot sjøvann, svake syrer og UV-stråler. Plasti Dip beholder sin utrolige fleksibilitet 430% ved temperatur mellom -35°C til +95°C. Den sprekker aldri og skaller/flasser heller aldri av. Hurtigherdende. Levetid 7 - 10 år. Dielektrik: 1.400 v/mil.

Plasti Dip krever ingen underbehandling bortsett fra å sørge for at flatene er rene, fettfrie og tørre. Dette kan gjerne gjøres med rødsprit eller cellulosetynner. Pensle/dypp/spray på et strøk, vent 20 min før neste strøk. Gjennomherdet på 4 timer. Vi anbefaler allikevel å vente over natten før gjenstanden tas i bruk. Og er du ikke fornøyd så er det bare å dra av Plasti Dip coatingen. Plasti Dip etterlater ingen merker.

Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
plasti-dip/1gal-fluoriserende-orange
Varenavn2:
Elektriskisolerende, syntetisk gummimaling i fluoriserende farger. Gir en signaliserende effekt. Idell for markering av farlige objekter, utstyr og kanter som trenger et holdbart og synlig gummibelegg.
1250,-
 
Les mer
plasti-dip-spray-blaze/-gronn
Varenavn2:
Plastidip er like perfekt i vann som til lands, spray det på kajakken og bare dra det av igjen når du vil skifte farge.
175,-
 
Les mer
plasti-dip/1gal-fosforiserende
Varenavn2:
Unik, luftherdende, syntetisk fosforiserende (etterlysende) gummimaling. Gir en etterlysende effekt som lyser i mørket. Leveres i spann a 3,78 l i fargen klar/neonhvit
1875,-
 
Les mer
plasti-dip-spray-blaze/-bla
Varenavn2:
Plastidip er like perfekt i vann som til lands, spray det på kajakken og bare dra det av igjen når du vil skifte farge.
175,-
 
Les mer
Kajakk & Fritid bunnlogo