Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

NorthZone SCG padleåre glassfiber

Varenavn2:
Lett åre med 100% glassfiber skaft og fiberarmert nylon blader. 100 % justerbar vridning og justerbar lengde 210-220 cm. Lett å solid åre, god og padle med.
Pris NOK:
2199,-
 
Legg i handlekurv
Klarna:
132,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
northzone scg padleare glassfiber
Ikke noe bilde
Picture 7040.jpg
Picture 7040_1.jpg
Picture 7040_2.jpg
Varebeskrivelse:
NorthZone SCG padleåre - glassfiber

NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi.

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % glassfiber skaft og fiberarmert nylon blader. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 210-220 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium. Åren er et godt valg for deg som ønsker ei lett padleåre som også tåler hardt bruk. Vekten er kun 980 gram. 

SCG står for "Straight Control Grip". Åren har rett skaft med oval utforming. Ved å føre hendene fra midten av åren og ut mot sidene vil du raskt føle hvor det perfekte padlegrepet skal være.
 
Velger du NorthZone årer sikrer du deg fantastiske padleopplevelser i mange år! 

Vekt: 980 g
Lengde: Justerbar 210-220cm
Vridning: Høyre og venstre, alle vinkler
Delbar: Ja
Størrelse blad: Medium

 

Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
axis-kayak-dip-neonfarger--55-
Varenavn2:
Gummi coating som sprayes på som lakk, og kan enkelt dras av igjen, For beskyttelse, sikkerhet eller bare for et spesielt utseende!
175,-
 
Les mer
northzone-sikkerhetspakke
Varenavn2:
Sikkerhetspakke inneholder alt nødvendig sikkerhetsutstyr for å padle sikkert. Spar penger og kjøp sikkerhetsutstyret samlet!
899,-
(929,-)
Les mer
Kajakk & Fritid bunnlogo