Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

Hasle kano 530 Classic

Varenavn2:
Norges mest solgte kano!
Pris NOK:
6890,-
(7990,-)
Du sparer:
1100,-
Legg i handlekurv
Klarna:
413,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
hasle kano 530 classic
Ikke noe bilde
Varebeskrivelse:

Hasle 530 PE kano har vært solgt siden 1982, og i løpet av disse 26 årene har det blitt laget ca. 25 000 kanoer. Dette er uten tvil den mest solgte kanoen på det norske markedet. Kanoen har vist seg å være ekstremt solid og den tåler tøff behandling.

Vi lanserte i fjor en ny  utgave av  denne kanoen.

Hasle 530 Classic er en ny og forbedret utgave av Hasle 530 PE.

 I tillegg til  ny design og har vi laget 2 vanntette skott foran og bak som tjener som ekstra flytevolum. Skottene har den  ekstra funksjonen at de retter kanoen i riktig posisjon ved eventuell kantring. Den selvrettende effekten er noe Veritas krever for godkjenning av kanoer.


Hasle 530 Classic egner seg til bruk i sjøen, innlandsvann og rolige elver. Dette er en allround kano som passer stort sett de fleste kanointeresserte. Den er ikke ekstrem på noen måte, og den har den gamle gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut. 

Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt, og i tillegg til den slagsterke plasten er den bygget i sandwich- konstruksjon, hvilket gjør at den fremstår som en meget stiv båt samtidig som vekten reduseres. Hovedavstivningen i tverretningen og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens konstruksjon. Setene er festet i esingen i toppen av båten samtidig som underkant av stetene har en vertikalstøtte som går ned til en langsgående aluminiumskinne i bunnen av båten.

 
Lengde:  530 cm    Bredde: 88 cm   Vekt:  36 kg 
Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
reveil-kano-treare
Varenavn2:
En lett og fin kanoåre i treverk, høy kvalitet. 140 eller 150 cm
699,-
(799,-)
Les mer
reveil-kano-treare
Varenavn2:
En lett og fin kanoåre i treverk, høy kvalitet. 140 eller 150 cm
699,-
(799,-)
Les mer
Kajakk & Fritid bunnlogo